Dzięki komu pisiorski portalu????
Piękna wizualizacja. nareszcie wejdziemy w XXI wiek. Dzięki parlamentarzyści!
Na razie żadnej kasy nie ma, dopóki PiS się nie uspokoi i nie przestanie pyskować do unii. A dziś premier palnął że Unia to czy z nami 3 wojnę światową.
Jaki premier takie wypowiedzi.
Prawomocnie skazany za kłamstwa nasz długonosy jeszcze nie jedną bzdurę palnie.
Bo powinien się leczyć.
Do 11:04 już się zesrałeś z radości? :) :) :)
w koncu
Nasz bankier, nabywca ziem od kleru i przepisywacz tychże na szanowną małżonkę chwilami odlatuje. Takie mam nieodparte wrażenie, że ów pan powinien zacząć panować nad tymi dziwnymi (żeby nie powiedzieć kosmicznymi) wypowiedziami i emocjami. Prezesunio i tak jak przyjdzie pora, zasadzi kopa w zad. Więc panie mitomanie - spokojnie, tylko spokojnie.
Do wszystkich którym tak bardzo przeszkadza to że w końcu w centrum doczekamy się nowej drogi! Nie musicie jeździć aleja 3 maja Ostrowiec na wiele alternatywnych połączeń i nowoczesny układ drogowy więc bojkotujcie i omijajcie będzie nam lżej!
Do wszystkich którzy myślą, że Mateusz razem z rządem dał pieniądze, jesteście debilami.
Do wszystkich którzy myślą, że rząd ma jakieś pieniądze, jesteście debilami.
Do wszystkich którzy myślą, że to zasługa naszych parlamentarzystów, jesteście debilami.
Remont tej drogi to obowiązek, a nie szczodrość pajace.
Dziękuję
I wzajemnie Forumowy Idioto. Wesołych Świąt :) :) :)
Przypomnę ci twoje słowa w odpowiednim czasie. Mam nadzieję że tak samo będziesz wtedy obrażał ludzi!
Słowo Mateusz zamień na prezydent miasta i spójrz w lustro
Debilem to jesteś Ty forumowy idioto. Tobie sam Tusk da, wtedy będzie zadowolony.
Nikomu nie przeszkadza, że będzie remont. Jesteśmy zadowoleni. Dawno to powinno nastąpić. Tylko to remont z naszych podatków - nikt nam łaski ani prezentów nie robi. To obowiązek rządzących. Taka rola rządu by służyć społeczeństwu. I nie powinien oczekiwać żadnych podziękowań ani ukłonów. Są dla nas, nie my dla nich. Chyba logiczne.
A w jakim państwie jest z "nie z naszych podatków"? Skąd rządy państw na całym świecie biorą pieniądze?
Odpowiedź na Twoje pytanie 12:30 zna tylko ForumowyIdiota ale jak sam się podpisuje to tylko id....
Chłop swoje baba swoje - wiadomo, że z naszych podatków - tylko zastanawia mnie, czemu mamy bić czołem przed premierem, skoro jest od tego jak dupa od srania, by pomagać Polakom, wszystkim Polakom a nie tylko tym z pisu. A. że stanowiska, apanaże i wszelkie korzyści płyną do kolesi, krewnych i znajomych królika, to wiemy. Wiemy jak i przez kogo zarządzane są spółki skarbu państwa (nie są to spółki premiera i pisu) i kto największe, wręcz niewyobrażalne korzyści z nich czerpie, często nie mając do tego przygotowania. Ale jak za komuny - mierny ale wierny. Zakończcie tę durną dyskusję.