Wszyscy Z POWIATU na Krzemionkach odebrali czeki od Premiera Morawieckiego. A prezydent Ostrowca siedzi na krześle na wprost stojącego z pozostałymi samorządowcami Premiera. Jakie prawo ma prezydent Górczyński do tego, aby rezygnować z 5 milionów dla mieszkańców Ostrowca Św?
prezydent „nie został wyczytany” i tym samym nie wręczono mu „kartki”. Nie wiemy co z pieniędzmi dla miasta.
Śta wybraliśta, to mata.
Myśleć wyborcy, myśleć.
Brawo dla Pana prezydenta
https://echodnia.eu/swietokrzyskie/premier-mateusz-morawiecki-w-krzemionkach-spotkal-sie-z-samorzadowcami-doszlo-do-poteznej-kompromitacji-zdjecia/ar/c1-15070038
To głosujcie teraz na dudejke
Widać gdzie władza centralna ma mieszkańców Ostrowca
Co na to poseł i senator
"Dziękujemy" Panie Premierze.
A w niedzielę Polska cała zagłosuje na Rafała !!!!
"W czasie uroczystości jedynym, który nie został poproszony do odebrania promesy był prezydent Ostrowca Świętokrzyskiego "
źródło wiadomości Echo Dnia
Zagłosujemy na Andrzeja Dudę gościu 12:25.
Kto był odpowiedzialny za sporządzenie listy samorządowców ?
"Został on na spotkanie z premierem zaproszony przez wojewodę świętokrzyskiego, poinformowano go też ,że będą wręczane promesy w ramach rekompensaty za straty związane z pandemią koronawirusa. Miasto Ostrowiec miało dostać 5,4 miliona złotych. Niestety podczas spotkania z premierem zapomniano o obecności prezydenta - nie wyczytano go ani do wręczenia promesy ani do pamiątkowego zdjęcia."
Myślę, że to była zagrywka polityczna opozycji.
Każdy zagłosuje tak jak miał zagłosować gościu 12:25. Nie z nami te NUMERY!
Jasne, opozycja sama sobie wymierzyła policzek. Logika wyborców PIS nie przestaje mnie zaskakiwać.
W tytule wątku powinno być jako jedyny NIE OTRZYMAŁ czeku, w zasadzie promesy.
Na liście jest prezydent Ostrowca. Więc został nie wyczytany. Manipulanci za to będą mieli duzo do gadania. Ostrowiec wiadomo dostanie pieniądze i tak. ALE NAJWAŻNIEJSZE CEL OPOZYCJI PRZED WYBORAMI ZOSTAŁ OSIAGNIETY. To nie jest przypadek, aby pomyłkowo pominąć prezydenta drugiego, co do wielkości miasta w województwie. Żaden argument nie zmieni mojego zdania w tej materii.
12:51
To opozycja go nie wyczytała?