Nie wiem co bierzesz ale zmniejsz dawkę, przecież wojewoda jest z PIS od kilku lat.
To chamski szantaż rządu - albo dobrowolnie wybierzecie sobie prezydenta miasta od nas, albo się policzymy inaczej. Macie szczęście, że Duda mial tu wysokie poparcie, inaczej nawet by się tu Mateusz nie fatygował.
Czy te czeki mają pokrycie? Powinny być dane weksle do podpisania. A czy respiratory były rozdawane?
Dostaniemy jego równowartość w sprzęcie medycznym bez certyfikatu :) Zaprawdę powiadam Wam będzieta dzienkować :) Co do nie wyczytania naszego Rezydenta również myślę, że to opozycja, bo to przecież ona była odpowiedzialna za obsługę spotkania z Premierem :)
12:59
Nie razie to nie wiadomo co z promesą dla Ostrowca, bo nie wręczono.
Jak możliwe było takie przeoczenie? Ostrowiec to drugie co do wielkości miasto w województwie.
Nasze miasto nie dostanie pieniędzy z tarczy dla samorządów. Co na to wyborcy PIS z Ostrowca ?
I bardzo dobrze. Karma wraca, jaki prezydent takie wyróżnienie. Najwyzsza pora zacząć się śmiać
Głupi trolu 13:07 Ostrowiec dostanie pieniądze, a wyborcy PIS zagłosują oczywiście na Prezydenta Dude.
Jeśli promesa dla Ostrowca jest przygotowana, dlaczego jej nie wręczono?
Pisowski kmiocie z 13:16, skoro Morawiecki nie dał promesy to pieniędzy dla Ostrowca nie będzie !
13:13
Przedstawiciele wszystkich samorządów zostali wyczytani i wręczono im promesy, a a Ostrowcu zapomniano i ciebie to śmieszy.
Re-zy-dent nie pre-zy-dent. Człowiek nie potrafi do tej pory ogarnąć miasta jako całości i dlatego według wiki: https://pl.wikipedia.org/wiki/Rezydent
dawne znaczenie: „ubogi krewny, przyjaciel lub wysłużony oficjalista mieszkający stale na dworze szlacheckim i będący na utrzymaniu gospodarza”
Dejrozum, a jaki to ma związek z tym wątkiem? Może jeszcze ogłoszenie na opla wstaw i napisz że ładna pogoda.
Taki, że najwidoczniej wierchuszka pislamska ma podobne zdanie o naszym Rezydencie jak ja i stąd to przeoczenie.
Popieram 13:24, w końcu w czymś się z Tobą zgadzam ;)
To była oficjalna uroczystość, skoro wręczano promesy wszystkim samorządowcom, to nie należało robić wyjątków i kogoś pomijać.
Jeśli to było zamierzone , to bardzo niskie i prostackie.
Nawet do pamiątkowej fotografii go nie poproszono. Prawidłowo. Tak jak on kpi z ludzi, tak zakpiono i z niego.