Po wyborach dostaniemy obiecane fundusze.
Od trzaska:)
Śmiech na sali
17:04 może i tak . Ale one jeszcze są nie uchwalone, ich podział nie ma mocy prawnej to tak jak z kartami di głosowania
Brawo Dalej głosujcie na tych psycholi i schizoli
Widocznie za mało ostrowczan głosowało na Dudę. Mogli chociaż dać wóz strażacki na pocieszenie :D
Te rozdawali już 3 razy w tym roku, w świętokrzyskim każdy był ojcem sukcesu ;)
Dobrze, że nie wstrzymują kasy dla przyszłych neo-oszuko-vatowców, tylko cokolwiek wróci do społeczeństwa.
Prezydent został zaproszony jako Przedstawiciel mieszkańców Ostrowca, Pinokio zlekc eważył mnie, Ciebie, nas wszystkich, a nie jak pisiory ciasnomyślący my#lą, że Prezydenta. Jego to mogą..... pocałować. Ciemny lud zawsze był poniżany i zawsze miał nadzieję na lepsze, popełniając te same błędy, bo przecież nie myśli samodzielnie..... Zdrówka, zdrówka, bo na inne przywileje za późno.
18;28 Nie czuję się zlekceważony.Lekcewazyla mnie lokalną władza
Ja również nie czuję się zlekceważony. Głosuję na Dudę, wraz z rodziną i mnóstwem znajomych.
Popis chamstwa i prostactwa.Osobnik o ksywie "pan prowadzący" i jego klakierzy,są pewnie szczęśliwi.Nigdy PIS w Ostrowcu nic nie osiągnie,dopóki ta banda zawistnych nieudaczników będzie w ich strukturach.
Organizatorzy tej farsy,powinni się wytłumaczyć dlaczego mieszkańcom Ostrowca napluli w twarz.Ciekawe co odpowie na to kancelaria premiera,bo być może Morawiecki o tym nie wiedział.
Ktoś tu napisał, że Ostrowiec po wyborach pieniądze dostanie. Jak się upokorzy i będzie prosił o coś, co inni dostali z urzędu? A co, my mieszkańcy tego miasta jesteśmy zaściankiem, zadupiem, ścianą wschodnią, aby nas tak traktować? Bo uważam, że to nie jest sprawa prezydenta, jego zasług, porażek, prywatnych spraw, aby teraz dedukować, że to przez niego. Jemu też współczuję, że musiał się znaleźć w takiej sytuacji, ale to jest sprawa nas wszystkich, że tak się traktuje to miasto. Nie zasługujemy? Niech powiedzą wprost o co chodzi, co jest nie tak, że na 36 gmin i miast, wyróżnia się 35, a jedno miasto pomija i nawet nie ma słowa wyjaśnienia.
Pogonimy Dudę w wyborach
Pogonić to sobie możesz swoja starą jak cie bedzie wkurzać.
PiS i obecny Prezydent jest gwarantem bezpieczeństwa i suwerenności Polski.
Myślę, że prezydent Górczyński, mając zarzuty prokuratorskie i mając na wzglęzdie szacunek do urzędu powinin był wysłać swojego zastępcę i nie byłoby problemu. Za rok czy 2 czy 3 ktoś z opozycji przed wyborami - jak to bywa - zarzuci premierowi Morawieckiemu, ze fotografował się z prezydentem miasta, który miał zarzuty prokuratoeskie, a nie wiadomo przecież jaki będzie wyrok sądu.
A świstak siedzi i zawija papierki .....................................