Tylko on ze Świętokrzyskiego. Brawo!
Kto organizował ten ranking? Czajkowski ....?
To czas zająć wyższe stanowisko a nie w Ostrowcu się męczyć.
Co chcecie od chłopa, dba jak tylko może, moim zdaniem to dobry prezydent. Tak Pan trzymaj Panie Jarosławie. Szacun dla prezydenta Jana Szostaka i Górczyńskiego, z pustego i Salomon nie naleje. Natomiast za wiele dobrego dla mieszkańców miasta nie narobił pan Jarosław Wilczyński, mógł wykorzystać unijne dotacje a zaniedbał to. Mym zdaniem dwu prezydentów jak do tej pory dbających o miasto to Szostak i Górczyński
Wiecie jakie było jedyne kryterium rankingu? Prezydenci głosowali sami na siebie. Czyli to był ranking kto jest największym kolesiem wśród innych.
To ile dał najlepszy koleś?
Śmieszne… najgorszy prezydent ze wszystkich TOSowcow
Gratuluję Panie Prezydencie,robi Pan dużo dla miasta i mieszkańców
Co to za ranking? Jakie kryteria? Ilu było głosujących? Kto wygrał?
To jest po prostu lipa!
Echo napisało, Dyzma P.C. ma ambicje być prezydentem Ostrowca. To jest znak, że koniec świata jest bardzo blisko.
Kto organizował ten ranking? Gdzie można go znaleźć? Może ktoś podać link?
A Materek na ktorym miejscu?
To zupełnie jak w przypadku nagród, które dawały sobie kiedyś PKSy. Najpierw ściepa na tacę, a potem bibka i puchary :) Twierdzisz, że najlepszy? Ok, środek miasta, rzut beretem pod urząd wujta - ulica Denkowska i schody prowadzące na bazar, którego placem tak się szczycił. Poniszczone murki, i kostka na chodniku (w jednym miejscu się zapadło i ogrodzili). Nie dba o ten teren ani ekipa targowiska, ani też zumiarstwo kolegi wujta G. Mogę takich przykładów podawać dziesiątki. Zaraz mi ktoś napiszę, że mam zgłaszać do bezradnych. A figa. Oni z wujtem Górczyńskim zapadli w niemoc przeplataną co jakiś czas sweet focią w gazetce.