Problemy z kręgosłupem gdzie się udać? Już leki mnie nie pomagają co mam robić?
To samo masz, nigdzie nie byłeś? Nawet zabiegi mało co pomogą
Tez bym gdzieś sie udal na jakis masaż ale zeby ktos polecił bo to jeszcze może ktoś gorzej zrobić
A macie chociaż rezonans kręgosłupa to podstawa ,lekarze tak więc Kowalczuk przyjmuje państwowo w przychodni RODZINA na słonku prywatnie na słowackiego OPIEKUN on preferuje blokady w kręgosłup następnie też na słowackiego tylko za krzyżówką tam przyjeżdża neurochirurg z Kielc .Jest też fizjoterapeuta na Dygasińskiego on stosuje metodę Mackenziego ,ale podstawa to rezonans .
Proponuje Albert Szylar,przyjmuje na denkowskiej 8. Ostry Dysk
to ile milimetrów masz przepukliny operują powyżej 7mm do 7 idzie lekami i rehabilitacją
Ja mam ten sam problem. Od dwóch miesięcy chodzę do dr. Kowala. Teraz czekam na rezonans. Temat jest bardzo skomplikowany. Dysk, albo korzonki itp Pisz na zbyszu@op.pl podam telefon i pogadamy. Może nie wiem wszystkiego ale dużo
i co ten dr.Kowal wymyślił Ketonal w zastrzykach ,ja już bylem u neurochirurga w Kielcach przepisał mi zastrzyki sterydowe i zabiegi rehabilitacyjne nie przejdzie to pod nóż , nie wiem czy o tym samym doktorze mylę tamten ma Kowalczuk i wybrałem 20 zastrzyków Ketonalu i zaproponował prywatną wizytę i u rehabilitanta tez byłem .Tak więc z tematem jestem na bieżąco.
a myślicie że po operacji będzie lepiej? Nigdy w życiu bronić się przed operacją
w moim przypadku po operacji przez trzy lata nic a nic nie bolało więc jak nie miałeś to się nie wypowiadaj
Chodziłem do Kowala - bez efektu.
Teraz Ostry Dysk - trzy wizyty i niesamowita zmiana na lepsze.
Mnie bardzo pomógł, i szybko. Trzy wizyty u pana Szylara i bardzo duża poprawa funkcjonowania.
kolagen dla zwierząt. Mówię całkiem poważie, czysty skład.. nie tak jak ten dla ludzi
Antek z lozyKopernik -ty powaznie z tym kolagenem dla zwierzat ?, bo ja tez slyszalam o tym . Kobieta, ktora lezala ze mna w Sandomierzu na reumatologii , mowila , ze ona od jakiegos weterynarza kupuje masc .