Od kilku miesięcy mam problem ze snem który trwa 5 godz.nie więcej, sporo znajomych ostatnio też tak ma,mimo krótkiego snu nie odczuwam zmęczenia aczkolwiek mój sen się skrócił o 2-3godz.Też tak macie? gdzie może być przyczyna?
5G wyłącz ruter na noc, melatonina, niacyna, magnez jabłczan, ashwaganda, adek duże ilości, orgonit pod łóżko i kasztany. potem sobie może przypomne więcej.
Ja także tak mam.
Albo budzę się o 3 nad ranem,albo idę spać o 3 nad ranem,bo nie mogę usnąć.
Jak temu zaradzić i jaka jest przyczyną?
Okropnie męczące.
Mam odwrotnie, nie mogę wstać i moglbym spac do godz. 11 lub 12 w poludnie :( a chodze spac ok godz. 23.
Proponuję coś na uspokojenie, jeśli ma to zastosowanie. Czyli niekonieczne nasenne.
Na sen najlepsze od zawsze było fizyczne zmęczenie organizmu. Proponuję biegi , siłownię , basen , rower. Wysiłek reguluje pracę układu hormonalnego i bardzo poprawia samopoczucie. Posiłki najpóźniej do 19. Jak nie pomoże to do psychiatry po piguły . Ale to ostateczność.
Jakaś forma ruchu w ciągu dnia, zrezygnować z jedzenia i telefonu, po godz 19tej.Powinno pomóc.Jesli ma Pani teraz dużo stresu -to może być również przyczyną-wtedy coś lekkiego na uspokojenie.Prosze tego nie zaniedbać, bo może odbić się poważnie w późniejszym czasie.
dziadzia 10:28 a jaką muzykę proponujesz? :)
https://orion.fm/nasi-przodkowie-mieli-inne-nawyki-snu-czy-na-pewno-robimy-dobrze/
Może śpij na dwa razy?
Dobrze dopasowany bolec powinien rozwiazać Pani problem.
Duzo seksu przed snem. Moge pomóc ;)
Przy tego typu dolegliwościach podawajcie zawsze pierwsze dwie cyfry peselu. Spróbujemy ustalić przyczynę.
Spróbujecie ? To ilu was jest specjalistów od zaburzeń snu
Dużo chemi w jedzeniu zaburzenia hormonalne mogą być przyczyną ,sam śpię krótko z przerwami