Pal zioło. Jeden dobry buch i od razu pójdziesz spać.
Małpka i zioło tylko pogłębiają takie problemy z czasem bezsenność palaczy i alkoholików dopadnie,obudzi was o 1 w nocy spoconych
Od kiedy wywaliłam darmozjada, zdrajcę i alkoholika z domu przestałam mieć problemy.Byl źródłem wielu nieszczęść w tym problemów ze snem.
Tak samo miałem jak pogoniłem żonę cudzołożnicę. Teraz życie jest piękne i seks tańszy.
O !!!! i to jest recepta. A ci z problemem snu popatrzyli już w pierwsze cyfry peselu ?, tam tkwi tajemnica, zauważcie jaka będzie zbieżność tej dolegliwości z peselem i wszystko się wyjaśni. Małpki pili i spali spokojnie przez lata, to nie pouczaj co to się bedzie działo.
Alkoholików, zdrajców i darmozjadów u boku nowej "partnerki"dręczą też wyrzuty sumienia -stad możliwe problemy ze snem.
Trzeba się dobrze najeść przed snem. Wtedy dobrze się śpi. Może organizm budzi się, bo jest głody? Oseski tak mają. Budzą się tylko aby coś zjeść. Najlepiej przygotować sobie wieczorem śniadanie by móc je szybko zjeść zaraz po przebudzeniu i może uda się zasną znowu ?
Kiedyś czytałem, że zapaleni kulturyści i być może kulturyski nastawiają sobie budzik w nocy, żeby się obudzić kilka razy w ciągu nocnego spoczynku i coś zjeść. Nie zmyślam, serio tak pisali gdzieś. Może w jakiejś gazecie nawet. Myślicie, że to ściema ?
Myślę, że najlepsza będzię filiżanka homeopatycznej kawy tuż przed snem.
Jeśli lubisz to może być, ale tylko homeopatyczna o wysokiej potencji.
- I to działa w ogóle ?
- A gdzie tam. Co ty, gupi jesteś ?
I to wydłuża nocny sen ? Ów ktoś nie pisze, że ma problemy z zaśnięciem tylko z za krótkim snem, ale mimo to czuje się wypoczęty i zregenerowany. Każdy by tak chciał mieć. Co to za problem ?