hahahahahaha
Gość
Dziś, 16:01
Piszcie, który lekarz specjalista (chirurg, ortopeda, stomatolog, pneumolog, dermatolog, kardiolog itd.) wam pomogł na NFZ w Ostrowcu?
Warto poznac nazwiska lekarzy, którzy wiedza co robią?
Piszcie!
Niedługo przybedą lekarze z Ukrainy, może i któryś trafi do Ostrowca
Kto to jest pneumolog? Raczej chodziło Tobie o pulmonologa ;-)
Ale jak piszecie o lekarzach to podawajcie ich nazwiska żeby było wiadomo o kim piszecie bo innaczej to temat o niczym. Boicie się, że za pisanie prawdy podaszą Was do sądu czy jak?
znacie dorego ortopede, ktory przyjmuje w Ostrowcu lub okolicy? Moze Starachowice? Ostrowieckim dziekuje. Liczy sie tylko kasa.
Gość2022-02-26, 16:01
Dla mnie są dobrymi lekarzami. Jestem zdrowy. Chcę zwolnienie i mam. 100 zl prosze.
jak pochlam to tez wole zaplacic za zwolnienie 100 zl. inaczej mnie wyp... z pracy.
Obiektywnie wiem, że mają sukcesy.
Taki cennik.
Miernota to ty jesteś,skoro tak wszyscy narzekają na naszych ostrowieckich lekarzy to mam pytanie,Dlaczego wszyscy pchają się do naszego szpitala,na SOR,do wszystkich poradni.Gdyby nasi lekarze byli tacy niedouczeni to nie byłoby do nich kolejek,izba przyjęć nie byłaby przepełniona.Na zakończenie każdy ma prawo leczyć się tam gdzie chce,czy to Lublin,Warszawa, Gdańsk,ale nie obrażajcie naszych lekarzy,bo jeśli coś pilnego wam się stanie,wypadek to nie zdarzycie dojechać do profesora i będziecie PROSIĆ ostrowieckiego miernotę o pomoc.Zastanówcie się co piszecie
Nie przesadzaj, żeby się leczyć w Warszawie czy Lublinie to trzeba mięć pieniążki. SOR i inne, zawsze będą pełne, bo większości Polaków nie stać na prywatną opiekę lekarską.
Lekarz z tytułem profesora i wiedzą kliniczną w Lublinie czy Warszawie - 300 zl.
Lekarz bez żadnego tytułu (tylko lekarz. nawet nie doktor nauk medycznych) i bez wiedzy klinicznej w Ostrowcu - 250 zl.
Lekarz z Ostrowca chce się zrównać z Profesorem medycyny z dorobkiem klinicznym i naukowym? Niewiele brakuje ale tylko w kwestii honorarium!!!
18:02 Lekarz z tytułem i wiedzą kliniczną w Kielcach - 250zł - nie pomógł
Lekarz bez tytułu i wiedzy klinicznej w Ostrowcu - 0 zł - pomógł.
Gość Dziś, 18:28 który lekarz?
podaj nazwisko. warto wiedziec.
Gość Dziś, 18:28
Lekarz bez tytułu i wiedzy klinicznej w Ostrowcu - 0 zł - pomógł.
0 zł.????? gdzie taki przyjmuje?
w NFZ