Gdzie w Ostrowcu i jak to załatwić? No i czy 50 latka też to obejmuje?
Dziękuję. Nie mam żadnego konto pacjenta. Muszę założyć? Czy mając 50 lat też się załapię?
Wszyscy powyżej 40 roku podlegają badaniom ja rejestrowałem się przez internet i dostaje się skierowanie ,W Ostrowcu badania robią w Carincie w szpitalu i w Diagnostyce obok urzędu miasta, trzeba się umówić telefonicznie
Hehe tak się czeka i czeka a tu wymyślili jakąś bzdurę
strona pacjent.gow.pl. wypełnić ankietę i założyć konto pacjenta przyjdzie skierowanie na telefon tak jak recepta i do Diagnostyki od ręki robią badania
17.28 przy okazji cie zaszczepia na covid, albo covidem sie zarazisz
Możesz zadzwonić na infolinię jak nie masz profilu zaufanego,konsultant zada ci parę pytań i wystawi skierowanie,po 3-4 dniach idziesz do laboratorium Diagnostyka które jest przy urzędzie miasta, podajesz PESEL i robią badania,trzeba tylko zabrać ze sobą mocz
Można też wypełnić ankietę w internecie.Wystawiają skierowanie do wybranej przychodni.Ja wybrałem przy szpitalu i na moją prośbę zrobiono mi badania po 2 tyg.Chcieli wcześniej ale mi nie pasowało.Zrobili mi prawie wszystkie badania.Polecam
Pacanie,złośliwcu z 09:31 .Co Ci przeszkadza że ktoś grzecznie pyta czy Profilaktyka 40 Plus obejmuje Usg piersi ?
To było całkiem logiczne pytanie. Jeśli chodzi o kobiety to akurat chyba najpotrzebniejsze badania, które na NFZ nie są osiągalne w przeciągu roku. Tak więc czy kobiety w tym programie 40 +będą mogły zrobić cytologię, której są pozbawione a tyle się mówi o raku, czy jednak morfologię tylko, którą i normalnie wykonają raz w roku? Jak to jest? Gość z 9:31 może sobie darować odpowiedź. Tylko mądrzy mogą coś wnieść do tematu.