12.41.
Sorki ,ale pytanie sugerowało głupi żart jakich tu pełno.A swoją drogą, to myślę że lepiej poszukać odpowiedzi na poważne pytania gdzie indziej.
10.04
Głupie pytanie,głupia odpowiedź.A wracając do meritum.Wejdź na stronę lub spytaj wujka google.Będzie szybciej.
Ale co głupiego w tym pytaniu? Wróciłam, przeczytałam i nie rozumiem co jest głupiego.
5.50.
Sorki raz jeszcze.Inaczej zrozumiałem twoje pytanie.
Musisz ankietę wypełnić i na jej podstawie dostajesz skierowanie na odpowiednie badania. Nie jestem kobietą, więc nie wiem czy to obejmuje też USG piersi i cytologię.
To nie bzdura,10 badań,morfologia, cholesterol,Alat,Aspat,Ggtp,glukoza,kreatynina,kwas moczowy w skrócie na serce wątrobę trzustkę prostatę nerki,ja robiłam w Carincie
Każdy ma to konto 14:05.
Laboratorium w Carint i na siennienskiej.
8.30.
Wybierasz miejsce do którego masz pójść.Polecam przy szpitalu.Ja tam byłem.Dostajesz potwierdzenie przez smsa że wystawiono skierowanie.Zgłaszasz się do recepcji na miejscu.Tam Ci powiedzą co dalej.
Ale przez internet trzeba? Czy ja jak jestem po 50 to mogę też skorzystać? Czy da się stacjonarnie czy tylko przez net?
Ja to zrobiłem przez internet.Ja ma trochę więcej.Spróbuj też dasz radę.
Wszyscy powyżej 40 lat więc po 50 też
22 735 39 53 zadzwoń na infolinię że chcesz skorzystać z profilaktyka 40+ powiedz że nie możesz wypełnić ankiety przez internet i wtedy konsultant zada ci parę pytań i wystawi skierowanie
Dzięki wielkie. Ja już mam skierowanie ale bardzo miłe, że pomagasz. Oby więcej takich Ludzi na tym forum i w ogóle w naszym mieście. Pozdrawiam.