Byłem w domu Alberta i tam było ludzi lepiej
W domu opieki byłem bity
Ja zrezygnowałem jak mnie wszyscy lekarze na helicobacter leczyli, aż wyladowałem w szpitalu z kamieniami w woreczku.
czy tam można się dodzwonić?
Kilkukrotne próby bez efektu.
Tak wygląda opieka w prywatnych przychodniach. A w czerwonym Ostrowcu wszystkie sa prywatne.
Cieszcie się, że młode lekarki tam nie pracują
https://kresy.pl/wydarzenia/lewicowe-studentki-kierunkow-medycznych-zapowiadaly-gorsze-traktowanie-pacjentow-o-innych-pogladach/
Gościu 13:34 takie dewiantów należy wyrzucać ze studiów medycznych. Ja sobie nie zyczę finansować z moich podatków tak drogich studiów osobom, które potem beda działać wbrew przysiędze hipokratesa.
Promed? ta spółka to układ po hucie i rządzi Pani co sie wywodzi z niej. Mąż co jest prokurentem to prosty elektryk z huty, co nie ma pojęcia o a takiej działalności i ma problemy alkoholowe.Zaplecze lekarskie to już emeryci.
Skoro już od dawna nikt nie przysięga, to jaki problem.
czy ten pan elektryk to gumowe ucho ,a ta pani chyba nie popisała się w hucie ,
Wszystkie przychodnie w całej Polsce są prywatne i mają kontrakty z NFZ. Nie wiedziałeś?
Każdy ma prawo do swojego zdania. Ja jestem zadowolony z leczenia w tej przychodni. To o niebo lepsza przychodnia niż poprzednia, do której należałem. Tu wreszcie zaczęli mnie leczyć, dostałem skierowania na badania. W poprzedniej to lekarze odmawiali wydania skierowań, trzeba było robić sobie prywatnie. Faktem jest, że na Polnej jest przyjemniejsza obsługa pacjenta bo na Kilińskiego to pielęgniarki traktują chorego jak intruza.
Ta fotka jest manipulacją i nie pochodzi z żadnej przychodni z Ostrowca gościu 18:28. Tu jest tylko jej fragment, w sieci można znaleźć inne kadrowanie, gdzie dokładnie widać, że jedna recepcjonistka obsługuje kogoś wewnątrz, druga zaś coś kseruje. Nie dajcie sobą manipulować takimi fotkami.