Proszę o podpowiedz na jakim kanale nadaje TVP Pis. Dużo tu czytam o tej stacji. Chciałbym też pooglądać i podyskutować a pomimo, że mam ponad 100 kanałów w tym kilka TVP to tego TVP PiS nie mogę znalezć. Z wypowiedzi dyskutantów na tym forum wywnioskowałem, że to bardzo ciekawa stacja.Dziękuję.
Żadna prowokacja,tylu forumowiczów przytacza cytaty z tej stacji to co? Wszyscy oni kłamią?
Skoro nie potrafisz sobie poradzić z tak prostą rzecza to musisz być typowym lemingiem,wyborcą POKOD zainteresowany.
To jest TVP,telewizja niby państwowa,która powinna bezstronnie przedstawiać fakty i wydarzenia z kraju i ze świata.Jako,że przyjęła słuszną linię jedynej słusznej,przenajświętszej i nieomylnej partii,popularnie została ochrzczona TVPiS.Taka propaganda z czasów Edwarda Gierka.
Pod skrzydłami Jarosławpolskęzbaw oraz dzięki trudnej ale jakże radosnej twórczości dziennikarzy ,oglądający te programy mają rozdwojenie jaźni.Co innego widzą w tv,a co innego widza w rzeczywistości.
11:04 Dziękuję za merytoryczną odpowiedz. Czyli ta stacja to to samo, co TVN PZPR
Tak i nie uruchamiaj telewizora pod żadnym pozorem,bo gdy włączy się TVpis jest duże prawdopodobieństwo wybuchu telewizora.
Niestety,media w Polsce są stronnicze i sprzyjają różnym partiom.Tak,jak kiedyś była propaganda sukcesu,tak jest i teraz.
-nie jest prawdą ,że dajemy Zwiazkowi Radzieckiemu za darmo najnowsze technologie,szynkę,luksusowe produkty.W zamian otrzymujemy rocznie 100 tys.par butów...….do podzelowania.
-przed wojna staliśmy krok nad przepaścią.Po wojnie zrobiliśmy wielki krok naprzód.
-pomimo podwyżek cen żywności,nadajemy radosny komunikat:staniały lokomotywy.
Można by mnozyc przykłady propagandy.Jaka była kiedyś,tak teraźniejsza niczym nie ustępuje a czasami wręcz przewyzsza minioną.
Zgadza się kaczor nielot co najwyżej może czyścić buty kaczorowi Donald.