Haha
Kiedy kost zamieścił pierwsza fotografie tu na portalu
To z pewnością cię szlag trafiał ze ty tak nie potrafisz .
Uczyłeś się nienawiści
Teraz umiesz tylko szydzić . Nic poza tym
Obrażaj dalej ,ja tak mogę w nieskończoność . Mówiłam / mówiłem ci nie wiesz kim jestem !
A ja już wiem kim ty jesteś ;)
Widzę, że szczury, wielbiciele poprzedniej opcji politycznej zwarli szeregi i wyszli z nor. Towarzystwo Wzajemnej Adoracji i odważni, gdy nie ma zagrożenia, że można coś stracić. Ja też wiem, kim Wy jesteście i co Ty na to - 18:02? Mnie Wasze lęki, związane z opcją polityczną wiszą, jak kilo kito. Nienawidzę obłudy, a Wy jesteście obłudnymi i fałszywymi tchórzami. Takie kreciki zesrane, żeby się nie wydało. Przez takich, jak Wy najporządniejszy człowiek, właściciel i pomysłodawca tego forum zrezygnował, bo nie dał rady. A Wy teraz udajecie niewiniątka. Są archiwa forum, można sprawdzić, co kto z Was jest wart. A teraz będzie ważne. UWAGA!!!! JEDYNĄ OSOBĄ, KTÓRĄ SZANOWAŁEM, SZANUJĘ I SZANOWAĆ BĘDĘ ZE STAREJ EKIPY FORUM JEST Z E N K A. To prawdziwie uczciwa i godna szacunku osoba. Ona zawsze była, jest i mam nadzieję, pozostanie sobą i wzorem dla mnie i innych. Serdecznie Cię ZENIU(zawsze tak do Ciebie pisałem)pozdrawiam.Reszta na drzewo i nie zgrywać aniołów, bo ciągnie na wymioty.
Brawo!!! Też uważam, że "partyzanci" powinni siedzieć cicho, bo jest wiele dowodów na ich obłudę. Przyłączam się do pozdrowień dla ZENKI. Patrząc z perspektywy czasu, Ona jedna zasługuje na uznanie i sympatię, bo nigdy nie wywyższała się , nie obrażała, zawsze była życzliwa i pomocna. Wszystkiego, co najlepsze Pani ZENKO dla Pani i całej Pani rodziny z okazji Świąt.
A pamięta ktoś z Was jeszcze jaki był temat postu rozpoczynającego wątek?
Bardzo słusznie 18:59. Mam nadzieję, że ta dyskusja, to dobra lekcja dla cichutko siedzących, przyczajonych dwojga najbardziej aktywnych obecnie hejterów - ciemniaka13 i Felice123. Jak widać, ludzie i historia niczego nie zapominają i nie ma zmiłuj teraz i w przyszłości.
Najbardziej aktywnym smieciem na tym forum jestes ty 19:11.Notujesz ile debilnych watków załozyłes o tych o których wspomniałeś?
Dalej nie otrzymałem informacji od
Zainteresowanych , czy warto „reanimować „ galerie ze zdjęciami .
Jedynie Forumowy mądrala wylał wiadro pomyj w ,których płuczę swoje frustracje .
Na osobę bliżej mu nieznanej .
Czy to będą kwiatuszki czy budynki lub inne landszafty komu to przeszkadza ?
Może ja chce pokazać mój punkt widzenia poprzez aparat foto .
Nie bardzo lubię ubliżać innym bo maja inny punkt widzenia na taki czy inny temat na forum
Z tego, co pamiętam Zenka jest zarejestrowanym uczestnikiem tego Forum i jej login wyświetla się na niebiesko. Zatem kreaturo, nie podszywaj się pod innych ludzi, bo jesteś zwykłym gnojem, lub zwykłą oszustką którą można pociągnąć do odpowiedzialności. Zazdrość Cię zżera, że nikt Cię nie szanuje, nie ceni i nawet nie chce znać?Śmierdzi mi to ciemniakiem13, mówcie, co chcecie.
Śmierdzi ci ?
To sobie stopy umyj !
Pociągnij jak umiesz .ale sobie ,Jak zdołasz !
Soku z buraka
Sami widzicie
Nazywacie się 19:59 do 06;13
Haha
Kiedyś większość forumowiczów się znała i umiała się podpisywać własnym jednym nickiem . Jasne bywały różnice w zdaniach .
Teraz szczyt odwagi jest kiedy dopieprzysz jeden drugiemu z ukrycia i anonimowo .
Pozdrawiam starą gwardię .
19:19 masz rację ten udający Zenkę, to śmieć z parafii, który dawno powinien być zutylizowany.
19:24. Nie udawaj świętszego od Papieża. Kto się znał z poprzedniej ekipy, to się znał, ale byli też tacy, jak Gienek vel Limonkowa Nimfa i inne jeszcze wcielenia, którego nigdy nie poznaliście. On dzisiaj też tu pisuje jako gość, albo jako idiota. Takie są realia:) A może to ty, Gieniu? Wszystkiego z okazji świat.
I dla tego będę się upierał
Otwórzcie możliwości wyrażania się a nie tylko obrażania się .
Jeden nośnik jakim jest to forum ok znajdziesz kilka tematów ,ale zaraz temat schodzi na przyziemne tematy .
Fotografia pozwala wypowiadać się nie tylko na temat gustu ale i pozwala poznać naturę człowieka fotografującego jak i tego co komentuje
WYJDŹ Z TYM NURTUJĄCYM CIĘ PROBLEMEM NA ULICE MIAST I WSI W FORMIE DEMONSTRACJI!!!!!