I tak 90% postów tutaj jest tego niedorobionego paranoicznego dzieciaka. Już miałem nadzieję, że go przymusowo izolowali, a tu kupa.........
Jak zwykle jest jakiś legendarny niedorobiony dzieciak o setkach twarzy forumowiczów, który prześladują ciemniaka, felkę i kasandrę. Dobrze, że mnie to wali:)
Tak jak ciemniak zostawia po sobie odór ruskiej gorzały, felka przeterminowanego kadzidła, a ta ostatnia zapach totalnego brudu i ohydy.
Zapomniałeś dodać
O zjełczałym serze z twojego wuja
Co potrenowałeś ?
Dostajesz już ?
Szkoda
Może było by trochę spokoju.
Na Paranoicznego Dzieciaka nie zwraca się uwagi. Można mu jedynie czasami rzucić jakąś skórkę od chleba albo ogryzek. Będzie się cieszył.
Ciemniak, nic nie pomoże jesteś stracony, pakuj się, nie dyskutuj, nie obwiniaj, jesteś starym dziadem i wiesz co robiłeś. To audi możesz zostawić, bo to za piniądze parafian.
Nie ma takiej potrzeby. Zdjęcia można sobie umieszczać na kontach FB i czekać na owacje.
No i widzisz ja się nie zgadzam z twoja opinią
Jeślis to być portal miasta to powinna być taka możliwość by ostrowczanie migi zamieszczać fotografie
Trzeba se było kupić forum i teraz rządzić. Ile razy jeszcze bedzieta dupy zawracać waszymi debilnymi zdjęciami? Było ale się zbyło i koniec dyskusji.
Zdjęcia były na tym forum i będą a jeśli trzeba będzie to odkupię ten portal .
ile kosztuje ?