Zna może ktoś bardzo dobrego dermatologa ?
Codzi o problemy z jamą ustna.
Bardzo prosze o informacje!
opryszczkę i syfilis dawniej leczono rtęcią, syfilis z pozoru może się wydawać problemem dermatologicznym, ale problem leży dużo głębiej. Długo niegojące się ranki mogą być spowodowane:
- trądem
- cukrzycą
- syfilisem
-chorobą popromienną
Zdybski, Parcheta na Sienkiewicza. Jak coś w jamie ustnej to może być gronkowiec
Spróbuj zdobyć Balsam Szostakowskiego.Popytaj w aptekach lub w internecie.
Balsam Szostakowskiego to jest płyn, jest bardzo skuteczny, stosuje się go zewnętrznie jak i wewnętrznie, np. na wrzody żołądka. Poczytaj w internecie. Na dziąsła bardzo dobry jest żel BAJKADENT.
Kochane Panie mój kremik naturalny w płynie jest najlepszy na wysuszone usta i jeszcze jest za darmo,która jest chętna?
opisany problem, typu wysuszone usta, to mi przypomina atopowe zapalenie skóry, czesto powraca właśnie zimą. Jest to nieprawidłowa reakcja alergiczna. Alergię z powodzeniem leczy się urynoterapią,ja 6 lat temu zacząłem stosować sporadycznie i od tamtej pory już się nie powtórzyło ,ani czerwonej skóry,opryszczek,problemów z jamą ustną .
Co trzeba zrobić? Trzeba pić mocz, codziennie przez kilka dni z rana,nic nie jeść przez godzinę i to powtarzać. Można to samo zrobić przed spaniem jeśli dawka będzie zbyt mało. Metoda jest bardzo skuteczna i potwierdzona ,ale trzeba się najpierw przełamać, co wcale nie jest takie trudne
Jeśli my to wydalany to znaczy ,ze nie jest potrzebny!
Potem go spowrotem pic?! Niewiem!
@18:17 ,ten typ myślenia jest najbardziej prymitywny i nieprawdziwy. Mocz zawiera przeciwciała na różne choroby, ale głownie na alergeny.To co jest wydalane,to w większości już substancje zneutralizowane przez wątrobe,martwe bakterie ,nadmiar wody,mocznika i takie tam rzeczy których za dużo we krwi. Toksycznych substancji nie ma, chyba że ktoś zażywa leki. Jeśli ktoś ma doświadczenie,to po smaku rozpozna taki mocz,ale to jest rzadko. Swój można bez ryzyka, czyjś-dla doświadczonych, ale owszem można