Jest wigilia a nie jak na zachodzie. Niech chociaz pare dni bedzie spokoj z pluciem jadem i nienawiścią na tym forum.
Proponuję niech wyłączą prąd w całym mieście, bo w końcu jest wigilia.
Uzależniłeś się? Mnie to nie przeszkadza, mogę tu nie zaglądać a jak ty masz problem to na terapię. Bez jaj, nie ma obowiązku spędzania świąt na forum.
Nie wszyscy są katolikami w tym kraju i w tym mieście i chcą korzystać z forum, nie jesteśmy państwem wyznaniowym, że każdy ma sie podporządkowywać świętom katolickim, a ty wchodzic tu nie musisz jeśli nie chcesz.
Nie widzę powodu, aby wyłączać forum. Może ktoś będzie w Święta sam, to tutaj sobie z kimś porozmawia. Mam nadzieję, że ci, którzy na co dzień zadręczają nas swoim katolicyzmem do obłędu i jednocześnie nienawiścią do każdego, kto myśli inaczej niż oni, całe Święte spędzą leżąc krzyżem przed ołtarzami lub na zebraniach sekt. Przynajmniej tak powinni zrobić, zgodnie z tym, co fałszywie głoszą. Jeśli będzie inaczej, to sami dadzą o sobie dowód, jakimi są hipokrytami z podwójną moralnością. Proponuję wymyślić parę fajnych wątków neutralnych, wolnych od polityki i fanatycznej wiary i dać szansę bycia z kimś tym, którzy lubią ludzi i bycie wśród ludzi.
Niech zgadnę ...lewak ? Oni zawsze swoje ułomności przyklejają do katolików
Przecież możesz nie wchodzić na forum w tych dniach, wyjdzie na to samo.
Chcesz cenzury jak za komuny?, przeciez najbardziej jadem to pluja tu pisiory, wystarczy poczytac,
O, a to jest właśnie przykład tzw. "mowy miłości' którą lewactwo obrzucili każdego kto myśli inaczej niż oni
Jestem pisiorem i jestem z tego tytułu bardzo dumny
Prosze o wylaczenie tvpis w czasie swiat.
Ateiści niepowinni mieć świat tylko powinni pracowac bo to nie dla nich święta ,to tylko katolickie świeta
Jak przyjdzie placic katolom wiekszy podatek na utrzymanie kosciola to wtedy wyjdzie ktory wiekszy katolik haha
Od kiedy tu mieszkam, cały czas nie mogę wyjść z podziwu nad wielkością nienawiści wśród tutejszych autochtonów. Wszyscy przecież, w tym, czy tamtym pokoleniu wywodzicie się z okolicznych wsi. Wszyscy byliście wychowani na tym samym przepisie na zalewajkę i barszcz z ziemniakami. To, co się stało, że tak się nienawidzicie, choć wszyscy jesteście równi pochodzeniowo? Syndrom Kargula i Pawlaka wyniesiony z rodzinnych wiosek?Trochę liznęliście wykształcenia, trochę wygodniej żyjecie, ale obciążeń genetycznych nie da się pozbyć?Nie macie chyba świadomości, że ludzie w Ostrowcu mają już dosyć Waszego udowadniania, kto jest mądrzejszy i kto kogo skuteczniej podpierdoli. To mają być standardy życia w mieście powiatowym XXI wieku, Panowie i Panie? PORA NA OPAMIĘTANIE, BO OBCIACH I WSTYD!!!! Wszystkiego, co najlepsze z okazji Świat i Nowego Roku.
Weź tabletki. Jakby twoje zachowanie się jakoś różniło od tego przedstawionego.
sam Obcy wywodzisz sie ze wsi tylko moze niechcesz wiedzieć? chyba wszystkie rozumy pozjadales nikak nierozumie co ty pierdolisz?