Proszę doradźcie gdzie w Ostrowcu najlepiej zrobić protezę zębów, jakieś namiary.
Mona, za leclerkiem, uliczka w bok od 11 listopada, jadąc w stronę Samsonowicza po prawej stronie, wjeżdżając w uliczkę protezowania też po prawej. Nie pamiętam jak się fachowo nazywa ta proteza, ale robią tam takie elastyczne, które dopasowują się do dziąsła. Osoba z rodziny taką ma, i bardzo sobie chwali. Oczywiście tradycyjne też robią.
Prusa 18 protetyk Karol Malowański super.
rownież polecam Pana Prusa 18
które protezy są najlepsze akrylowe, szkieletowe, elastyczne?
Elastyczna nie dla kazdego
w Kunowie tani i bardzo dobrze dopasowuje przyjmuje w domu za posterunkiem policji
Pan Karol Malowański Prusa 18 naprawdę świetny w tym co robi solidny, uczciwy, doradzi, warto, przyjmuje od 10 do 18. Nie dość że bardzo dobry protetyk to przemiły młody człowiek. Pragnę nadmienić że towłaśnie ten Pan otrzymał złty laur 2018 przyznawany przez klientów.
Tak potwierdzam świetny facet ten z Prusa. Można iść zobaczyć doradzić się, na pewno podpowie.Ja byłam pan mi doradził za poradę nie bieże pieniędzy i nie ściąga z ludzi kasy jak inni. Warto iść i porozmawiać to nic nie kosztuje
Nie potrafi dopasowac protezy, pieniadze wyrzucone w bloto
Elastyczne są niezgodne ze sztuką, do tego „chłoną” zanieczyszczenia i bakterie. Szkieletowa najlepsza jesli masz jakieś zeby, przy bezzębiu całkowita osiadająca (akrylowa).