Ludzie , którzy mieszkają przy wojewódzkiej też są wojewódzcy?. Ich problemami wybrańcy nie chcą się zajmować.Pismo wysłane do prezydenta zostało odesłane do Kielc i jest oczywiście bez odpowiedzi.
Dziękujemy :
Zarządowi Województwa Świętokrzyskiego i Radnym szczególnie Radnej!
Władzom ( byłym) obecnym miasta Ostrowiec Świętokrzyski za próżność i bezczynność!!!
Za taki BUBEL na który czekaliśmy tyle lat!!!
Czy bubel to nie wiem ale cholera mnie bierze jak np. Radwana od ponad dwóch miesięcy jest gotowa a jeździmy połówką i między plastikowąbarykadą . I tak ma być do połowy października . Skąd pomysł by otworzyć Radwana razem z mostem na Aleii ? Ci wszyscy co ich wymieniłeś powyżej- żygać chce się ją się ich ogląda i słucha . Dlaczego Górczyński jako prezydent pozwolił na zablokowanie miasta na ponad półtora roku ? Gdzie miał wtedy rozum i o czym myślał ?
20:04 ja wiem, gdzie ty masz rozum. Debilu
20.04 to drogi wojewodzkie pis, pisz do p.Zieleń
Ale dziadostwo stare znaki pionowe drogowe montują. Kasa poszła na łapówki, albo na inwestycje zabrakło. Odrobina nadziei że do otwarcia parę tygodni.
Oto widać jak na dłoni gdzie są marnowane nasze państwa idą.
Ciekawe ile nieprawidłowości wyjdzie na wiosnę w ciągu tej drogi, a wyjdzie na pewno.
Kupę niedoróbek widać gołym okiem. Dużo więcej ważnych rzeczy oko nie zobaczy A pierwsza zima zweryfikuje. Będzie ciekawie.
Nawet nie wiedziałem, że Ostrowiec ma tylu zawodowych specjalistów od budowy dróg i mostów, kabaret z tych powiatowych, z okolicznych Wolek "ekspertów":))))
Nie trzeba być zacnym fachowcem, aby ocenić coś co jest po prostu niefunkcjonalne.
Łudziłem się, że taka inwestycja będzie przemyślaną. Cóż standard w tym mieście.
Most wyszedł przepiękny i Aleja też piękna. Nie wiem na co narzekać.
Drzewa, które zostały posadzone mają niewielkie szanse na przeżycie, pomijając fakt, że posadzone są w zbyt małych odstępach względem siebie, to jeszcze nieprawidłowo bo za głęboko. Nie podlewane już żółkną.
Masz rację jedna wielka betonoza.