Jacy mieszkańcy takie miasto i taki remont drogi.
13.48 jaki zleceniodawca taki remont
Jak ten Bubel zostanie odebrany, to ja nie mam pytań.
30 wrzesień otwarcie łoj!
W poniedziałek na rondzie na Żabiej spotkają się TIR-y z Rzeszowa i Warszawy z ruchem lokalnym przez most.
Barierki rozdzielające pasy ruchu zamontowane na trytytki!
Bubel!
Jutro otwarcie tej amatorki drogowej. Szkoda, że coś nie wyszło tak ja mialo być.
Ciekawe ilu z piszących tu ma wykształcenie chociaż budowlane? Nawet nie pytam o kierunek "budowa dróg i mostów", tylko zwykłe budowlane.
Jutro otwarcie ? To super, pojedziemy nowym mostem. Ja się cieszę
18:20,05:49 i inni podobni to negatywne pajacyki!.
Inwestor zrobił swoje według projektu wyrobił się w terminie i chwała im za to. A że te mądre głowy nawet na projekt okiem nie raczyły rzucić i nanieść ewentualne poprawki lub dać jakieś swoje pomysły to już inna sprawa. No takich wybraliście nie ma się co teraz dziwić że tam kompetencji jest mało a kieszenie głębokie to jakoś to musi teraz być prawda?
Teraz poczekamy rok na kładkę i będziemy wszyscy z mostu korzystać.
Wśród mieszkańców przyszło paru, którzy SB mieli wypisane na gębie, a ich teksty tylko to potwierdzały.
Postkomusze media zawiedzione zapewne brakiem wstęgi do przecinania na moście i zszokowane radyjko:)
Wczoraj widzialem popisy kierowców na rondzie turbinowym. To będzie tragedia przez pierwsze parę miesięcy, trochę rzeki w kamiennej musi upłynąć nim kierowcy nauczą się poprawnie po nim jeździć.