Jak wam się podoba nowy system przyjmowania dzieci do przedszkola? Dla mnie to jest niedoprzyjecia . Trzymać godzinę dzieci na dworze w kolejce do przedszkola. Dzisiaj jest zimno jutro będzie padać a pojutrze może być 20 stopni mrozu. Nie winie tu dyrekcji przedszkola tylko ten chory system!! W kościele można stać jeden obok drugiego bez maseczki, to samo tyczy się sklepów, targowicy, meczów na stadionie nie wspomnę już o WIECACH WYBORCZYCH. Do przedszkole nie nie można wejść nawet w tej maseczce normalnie zaprowadzić dziecko. Dzieci są zagubione, nie wiedzą co się dzieję są traktowane przedmiotowo. Jakrodzicie nic z tym nie zrobią to będziemy jak te cieleta stali w kolejce bo tak się komuś uwidzialo.
Cyrk i nic więcej ,a jak rodzic musi zaraz jechać do pracy? Nie zdąży.Cyrk.
W ogóle robią z nas idiotów. To co niezbędne a przynajmniej potrzebne większości(szkoła, przychodnia) ma utrudniony dostęp.Baseny, sklepy, fryzjerzy, kosmetyczki(kasa) otwarte w najlepsze a to co nam potrzebne jest albo nieosiągalne albo problemów całamasa. Co tym dzieciom w szkole grozi po wakacjach w tłumach na plażach, czy po koloniach? Nic, ale ogłupić nas chcą jeszcze bardziej. No i te maseczki. Ja nie wyobrażam sobie aby moje dziecko chodziło w masce kilka godzin dziennie.
Nawet bym nie pozwolił zeby chodziło tyle godzin q masce,ci sfiksowani z rządu nie chodzą,ą,cyrk z ludzi tyle
10:53 przyjść wcześniej? Niefajne, ale co zrobić.
Puknijsię ,budzic dziecko godzinę wcześniej bo godzinę stoi na zimnie żeby wejść
Nie tylko w tym przedszkolu. Koleżanki córka w innym przedszkolu też stała w kolejce.
Założycielu wątku Idź do Pani Dyrektor i do niej to powiedz a nie jak tchórz na forum.
Każdy odważny potrafi pisać na forum bo jest niby anonimowy ale iść i powiedzieć to w twarz dyrekcji to już nie.
Ale chyba wiem kto założył ten wątek wystarczy przejrzeć oś czasu na FB.
Dyrekcja nie robi tego ze złośliwości, tylko przestrzega procedur. Jakby dziecko miało covid-19, to by się działo, wina przedszkola, że nie dopilnowało procedur.
13.21
Na jakim fb?? Nawet nie mam konta na tym badziewiu.
A czy w mojej wypowiedzi jest cokolwiek uderzające w pracowników i dyrektora Przedszkola?
Przedszkole stosuje się do otrzymanych wytycznych od wyższej instancji ( w tym przypadku ich przelozonego).
Moje niezadowolenie z zaistniałej sytuacji wynika z chorego systemu i glupoty ludzi wymyslajacych te ogranixzenia. W jednym miejscu coś można a w drugim już nie.
Co do samego przedszkola: jestem od samego początku bardzo zadowolona tak samo jak moje dziecko i nie żałuję że wybrałam akurat to przedszkole.
Dobrze. Nie będę pisała wypocin na forum. Zostawię miejsce na twoje inteligentne wypociny. Tylko jak nikt nie będzie nic pisał na forum to i Ty nie będziesz miał do czego się doczepic. Taka twoja natura. Nie wiem nie rozumiem ale dla zasady się czerpie. Kończę zaraz będę pisała do ministerstwa.
We wszystkich przedszkolach wygląda to tak samo. Dzisiaj padało z rana, dzieci mokły i czekały w kolejce. Odbiór tak samo. Przecież to chore. Prędzej w taki sposób dziecko się zaziębi niż zachoruje na jakiś covid. Poza tym, dziecko w domu i tak przebywa z rodzicem więc jaki sens jest aby nie wpuszczać tego rodzica do przedszkola ? Jeśli jest zakażony to dziecko i tak wirusa przeniesie. Cyrk na kółkach i na dłuższą metę ta metoda się nie sprawdzi. Co będzie zimą ?
13:08 niech idzie wcześniej spać.