Jakie sa wasze doswiadczenia z tym przedszkolem ?
Pani Basia od Maluchów ,dzieci ja lubia ,jest ok.Pozdrawiam
Moje dziecko tam chodziło. Obydwoje bylismy zadowoleni.
tak. Jest naprawdę świetna
Moja córka chodziła do tego przedszkola, teraz chodzi synek. Uwielbia swoje panie, panią Basię i panią Jolę. Ja jestem bardzo zadowolona z przedszkola, dzieci spędzają czas na zabawach, uczą się, robią dużo prac plastycznych i przynoszą fajne piosenki do domu. Jedzonko też dobre, moja córcia nie chodzi już tam od 3 lat a nadal wspomina obiadki.
jak najbardziej polecam-mój starszy tam chodził a obecnie młodszy synek.p.Ela i p.Ewa wspaniałe nauczycielki-dzieciaki je lubią
Ja mam pytanie- czy juz w sierpniu zaczynają się tam zajęcia?
Dla nowozapisanych dzieci rok szkolny zaczyna się 1 września
rzeczywiście Pani Basia jest super-dzieci ją strasznie lubią.ALe Pani Jola to już co innego-owszem jest super miła dla rodziców-niestety nie ma pomysłu na spędzenie czasu z dziećmi!(zawsze jak odbierałam dziecko i była Pani Jola to każde robiło co chciało-zero organizacji)
Generalnie przedszkole jest bardzo fajne...ale moje dziecko wraca głodne do domu (a je śniadanie i obiad w przedszkolu!)
pani Ola, super, polecam jak najbardziej to przedszkole, super opieka, nie mam nic do zarzucenia, wszyscy pracownicy bardzo milusińscy, przyjemni i sympatyczni, super przedszkole moim zdaniem, panie zawsze znajdą czas dla maluszków i dla rodziców, dużo rozmawiają i przekazują na bieżąco informacje, fachowa opieka. Moje dziecko chodzilo wczesniej do innego przedszkola wiec mam porównanie, z calego serca polecam 11.
pani Anetka również, nie znam bardziej oddanych wychowawczyń, moje dziecko je uwielbia
pani basia i pani anetka tak ale inne panie nie koniecznie, denerwuje mnie to ze dziecko miało przyniesc szczoteczke i paste do przedszkola i przez cały rok 2 razy byłymyte ząbki, i to, ze rodzice zabierają dzieci o 13 z przedszkola i moja córk apłacze, ze dzieci wychodza a ona musi zostać do 15 czy do 16, w prezdszkolu na ogrodach zajęcia sa do 17 i dzieci tak zostają a u nas w 11 o 14 jest 3, 4 dzieci
myślę, że to najlepsze przedszkole w mieście
ile rodziców tyle zdań , na tym forum prawdy nie szukaj bo jej nie znajdziesz... albo pracownicy piszą sobie sami pochlebne opinie albo też załatwiane są tu porachunki
ojejej, chyba ty masz takie podejscie do sprawy, jestem rodzicem, a panie z przedszkola to kadra wykwalifikowana i nie podejrzewam, ze tak powazne osoby pisalayby same o osobie, dla mnie to przedszkole to rewelacja i koniec, piszcie co chcecie, wielu rodzicow tak powie, chodzily tam dzieci mojego brata i siostry, wiec zaproponowali i mnie, dalam do innego i sie sparzylam, moje dzieci tu znalazly milutki kącik i wreszcie nikt w przedszkolu na nie nie krzyczy i nie wyzywa, .....................