moje dziecko chodzi już prawie rok, w Krasnoludkach panie są super! OBIE! A moje osobiste zdanie- to jest niestety odwrotne. Pozdrawiam
Najlepsze przedszkole,mam rozne doswiadczenia z innymi przedszkolami -to jest super
p.Anetka, p.Ania, p.Ola, wszystkie super i p. dyrektor rowniez (obydiwe)
a ja tam chodziłem 32 lata temu , i chyba bylo zaj.... niewiele pamiętam ale fajnie było
Te starsze panie są wymagające wiele od dzieci ale są potem efekty w szkole dzieci czytają i piszą. tam nie boją się tego robić. Moje dzieci wyszły z tego przedszkola super przygotowane, przestrzegały zasad, umiały sie zachować wszędzie . Ja mało czasu im poświęcałam, bo pracowałam. Jestem bardzo zadowolona i każdemu polecam
Kurcze, a jak tak czytam to słodzenie to nie wierzę, że nie same panie sobie słodzą. Choć chciałabym mieć taką nadzieję.
Polecam .
Panie super .szczególnie P Ola już jest po przerwie, i pani Anetka
Polecam, bardzo ,bardzo dobre Przedszkole,najlepsze w Ostrowcu i nie jestem z reklamy
Mam pytanie odnośnie PP nr 11. czy Panie tam karmią dzieci jak same nie chcą jeść? Moja córka jest niejadkiem i potrafi cały dzień do obiadu nic nie zjeść, jeżeli by ją nie karmić.
Jakie szanse ma dziecko spoza Ostrowca, by dostać się do ostrowieckiego przedszkola? Interesuje mnie PP 11 lub 16?
W tym przedszkolu nawet Pani Dyrektor ma zajęcia z dziećmi i ma bardzo dobre podejście do nich - dzieci ją lubią. Polecam.
W tym przedszkolu jest wieczna pani dyrektor PRzedszkole nie jest zabezpieczone przed tym by dziecko nie moglo samodzielnie opuscic obiektu a z paniami pilnujacego tego bywa roznie.Domofonu rowniez niet.wejdzie kazdy. Ale co tam.w mkmcu jest kamera to przynakmiej bedzie wiadomo koedy wys,lkoo z kim :)))))
bardzo dobre przedszkole,polecam
Proponuje zrobic taki test np w czasie obiadu.wejsc i wyjsc z czyjas kurtka .ciekawe kiedy i kto sie zorientuje TO bedzie dobry sprawdzian
Moje dziecko chodzi tam pierwszy rok i jest tragedia dzieci drecza się psychicznie bija zgłaszanie do pan czy dyrekcji przynosza marne skutki wiec codzien rano jest placz .Przemoc fizyczna i psychiczna a każdy udaje ze jest super ,może we wcześniejszych latach a teraz jada na opinii ogólnie nie polecam
Co ty za brednie wypisujesz, może z twoim dzieckiem są jakieś problemy. Rozpieszczone na maksa.Jaka przemoc fizyczna i psychiczna, chyba twoje dziecko tak ma. Moje jest zadowolone i nie ma żadnych problemów chodzi chętnie