Nie polecam tego przedszkola....jeśli nie ma się nazwiska znanego lub nie jest się znajomą pani dyrektor wtedy dziecko traktowane jest z góry. Te gorsze dzieci za nagrody dostają prezenty z urzędu miasta czy zawieszki z mamografi, natomiast te lepsze słodycze, zabawki. Panie nie informują o różnych przedstawieniach, trzeba się samemu dowiadywać o wszystkich. A jak coś powiedzą to z wielką łaską. Nie zajmują się dziećmi, chodzą brudne, odnoszą się do dzieci niekiedy nieodpowiednio. Byłam zadowolona z tego przedszkola, do czasu...na szczęście zapisałam dziecko do innego.
Co za bzdury!!!!!!!! Fajne przedszkole rozwijające dziecko poprzez naukę, liczne zajęcia dodatkowe i imprezy okolicznościowe. Panie oddane dzieciom. Były dni otwarte i adaptacyjne. Moje nie chciało wracać do domu.
Chyba ktoś czegoś zazdrości ,może bardzo miłej ,pracowitej i dbającej o dzieci dyrektorki. Może tego że przedszkole jedno z lepszych naprawdę wiele robi dla środowiska lokalnego i pani dyrektor wyrasta na liderkę na Ogrodach. Przedszkole jest bardzo dobre a wszystkie niedociągnięcia załatwia się z wychowawczyniami lub w pokoju dyrektorskim. To nie jest miejsce na takie żale.
Przedszkole dobre,dwoje dzieci moich tam się wychowało. Posiada wysoki poziom edukacji i dziećmi też się dobrze opiekują. Ponadto jest za darmo i jeszcze dyrektorka chętnie pomoże w załatwieniu obiadów z MOPS.
Jak pomaga w załatwieniu obiadów z Mopsu-u? Przecież to zależy od dochodów....
Jakoś tam pomaga bo jest osobą ludzką ,ciepłą i życzliwą.
A ja bardzo polecam to przedszkole...
moja córka czuła się tam świetnie