Czy te 18,6% inflacji to ten pisowski płaskowyż o którym opowiadał orzeł z NBP?
Jasnowidz czy jak ? To poproszę o numery totka na najbliższe losowanie. A może byłoby 8% i co wtedy? Jak to mówią gdyby babka miała wąsy to byłaby dziadkiem.
10:03 za Tuska było 5 zł na godzinę.
A jakie tanie mieszkania za Tuska były. Nie to co teraz.
18,6 czyli tyle ile niebawem spadajace poparcie pis
Jeśli ponownie wybierzemy PIS to będzie jak na Węgrzech.
Kiedyś FOZZ i WSI, dzisiaj Orlen i CBA. Czasy inne, ale ludzie ci sami.
Czyli inflacja wysoka bedzie z nami na dlugo. Jak to mowil Premier Morawiecki na takie działania? "To sa tzw. mali tworcy inflacji"
No kolega może przeczyta że zrozumienie ten tekst. Ta wzrosną o 11% gdy inflacja 18%. No i pytanie do pisowskich ekspertów podwyżka 11% a inflacja 18% to emeryci stracą czy zyskają - czytaj zostaną okradzeni przez PiS przez ich pisinflację?
Nie miałem na myśli sklepowych śmietników, ale nawet tam, jeśli nie są zabezpieczone kratą, kłódką, czy tablicą informacyjną, że teren jest prywatny, możesz sobie brać do woli.
A dlaczego w reszcie Europy jest mniejsza? Oj Mateuszek musi wymyslec nowe klamstewska.
Dobry jasnowidz i ekonomista. Szkoda, że zapomniał, co to interpunkcja i ortografia.
Melduję wykonanie zadania. Tamci wyprzedali, obecni zadłużyli. Powodzenia. Nic już nie jest polskie. Nawet na Ostrowcu to widać. Ktoś poda u? nazwę sieci spożywczej ( dużej, nie Żabki i.t.p. ) lub zakładu z polskim kapitałem?
14:58 jestem Polakiem rusku tusku antypolaku.
Znowu niemcy od tuska nazywają Polaków banderowcami. Jacy wy jesteście żałośni.
Kochani cena gazu ziemnego na giełdach najniższa od 2000 roku. Czyli co potwierdza się że w Polsce mamy pisinflację. Ceny surowców są najniższe od ponad 20 lat natomiast inflacja najwyższa w tym samym okresie. Brawo PiS Morawiecki nie kłamał miska ryżu dla każdego.