07:40, tak przekazało TVNovost, czy dostałeś smsa z Czerskiej albo Wiejskiej 12a?
17:30 s czemu w takim razie wg twojej teorii chleb nie wrócił do ceny na poziomie 1zl? Chyba kłamiesz.
17.30. A są to siły nadprzyrodzone. Weź się zorientuj w rzeczywistości i zobacz co się dzieje w sklepach , ty szalejącą ceno pietruszki. Przeżyjesz?? Może, ale ja chciałabym żyć , a nie tylko przeżyć.
Chcesz przeżyć to zapierd.laj na front, wygraj wojnę, opanuj światowy kryzys, to kupisz wtedy tanią pietruszkę, za Tusku już byś dawno z głodu umarła.
Wg mnie jest jeszcze za tanio. Mam nadzieję, że premier też to wie i wprowadzi odpowiednie podatki.
Dopóki jedzenie ląduje w śmietnikach tzn, że jest tanio. A jeszcze ląduje..
.
Jakby na legalu można było je z tego kosza wziąć to by jego tam nie było.
Nie miałem na myśli sklepowych śmietników, ale nawet tam, jeśli nie są zabezpieczone kratą, kłódką, czy tablicą informacyjną, że teren jest prywatny, możesz sobie brać do woli.
No i niewiele się pomyliłem inflacja za luty 18.4 %. A teraz zachowam się jak orzeł z NBP i moje płaskowyrze pokazują że w czerwcu inflacja będzie 23% a na koniec roku ok 32.5%. . Wystarczy na dane miesięczna inflacji z lat 2020 do lutego 2023 i na to wstawić wykładniczą linię trendu. Idealnie się pokrywa z danymi inflacji i ładnie prognozuje przyszłość. W czerwcu przypon wam moje wyliczenia.
A dlaczego w reszcie Europy jest mniejsza? Oj Mateuszek musi wymyslec nowe klamstewska.
Dobry jasnowidz i ekonomista. Szkoda, że zapomniał, co to interpunkcja i ortografia.
Polska w ruinie. Melduje wykonanie zadanie panie prezesie.
Melduję wykonanie zadania. Tamci wyprzedali, obecni zadłużyli. Powodzenia. Nic już nie jest polskie. Nawet na Ostrowcu to widać. Ktoś poda u? nazwę sieci spożywczej ( dużej, nie Żabki i.t.p. ) lub zakładu z polskim kapitałem?
Ziobro zaskoczenia.