Wywołali panikę, a 311 osób zmarło od początku plandemii na covid.
W trzy miesiące 214 osób utonęło
Plandemia będzie trwała do momentu, aż zarobek na niej będzie znikomy.
Zadna smierc nie jest smieszna. Smieszna moze byc diagnoza.
311 to bardzo malo.
dla cymbała, naganiacza i nabijacza liczby wyświetleń,niestety jest...
Te cyferki to podawali w Rossija24, bo nie mają nic wspólnego z woj świętokrzyskim, a tym bardziej w kraju?
zmartwię cie. te cyferki podali w polskim ministerstwie zdrowia. jak się z tym czujesz, że cię oszukali z tą całą pandemią? Twoje życie już nie będzie takie samo. Niecałe 2 osoby dziennie a ty od pół roku siedzisz w kiblu ze strachu przed wirusem.
Powiadasz, że te cyferki podało ministerstwo zdrowia?:))) Nie mam pojęcia w jakim celu lubisz się kompromitować, ale to nie mój problem, bo nie jesteś małpa z mojego cyrku:)
Czy cieszył byś się z tysięcy?
Gdzie znalazłaś chociaż jedno słowo które by chociaż sugerowało, że bym się cieszył?
Niezły masz nick, fuck PO, czyli pieprzyć Pisiorów Ostrowieckich.
Nie ma takiej partii pisiorow ostrowieckich clownie:) nie nauczyli w szkole, jak powinno być poprawnie napisane, ostrowieckich?
Celowo klaunie tak napisałem i przestań używać tych anglojęzycznych słów, bo w Polsce jesteśmy.
Nie ty wkładzie do prezerwatywy będziesz decydował jakich mam słów używać. Zrozumiał czy za szybko?
Fuck PO, jako znawca pouczający, czy z postu z 13:59 od strony poprawności językowej jesteś zadowolony?
14:17, wkład do prezerwatywy, to cię śmieciu zrobił i zapomniał zakopać w lesie.
15:35, nie kojarzę żebyśmy mieli wspólnego ojca.
Tak, debilku i głąbie. Te informacje podało polskie ministerstwo zdrowia. Jak bardzo czujesz się poniżony?!
Zastanawiam się po co taki założony wątek i czemu ma służyć? Każdy umie czytać, przyswajać to co mówią w radio TV - więc niczego taki komentarz nie zmieni. Pewnie większość z nas nie pochwala zakładania wątków, które niczego nie wnoszą i nie mają sensu na tym forum.