Ostrowiec Świętokrzyski - Widok na fragment miasta

Ostrowiec Świętokrzyski www.ostrowiecnr1.pl

Szukaj
Właściciel portalu

- Reklama -

Logowanie

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -
Zaloguj się, aby zbaczyć, kto jest teraz on-line.
Aktualna sonda
Czy uważasz, że dobrze zagłosowałeś w kwietniu wybiarając obecnie rządzących?
Aby skorzystać
z mailingu, wpisz...
Korzystając z Portalu zgadzasz się na postanowienia Regulaminu.

Przychodnia na stawkach!!!

Ilość postów: 27 | Odsłon: 975 | Najnowszy post
  • Przychodnia na stawkach!!!

Czy jest ktoś mi podać w stanie przyczynę faktu, iż przychodnia o tak z dupy wyrejestrowała mnie w czerwcu z przychodni, w październiku i w grudniu BYŁAM NORMALNIE u nich na wizytach. Dziś dzwonie do przychodni, a oni mi mówią, że NIE MA TAM MOJEJ DEKLARACJI. Jeżeli nie ma jej od czerwca, to na jakich zasadach korzystałam z opieki lekarza POZ w październiku i grudniu? Panie nie maja wytłumaczenia, bo najprawdopodobnie mają burdel w papierach i odsyłają mnie do innych urzędów. Nie wyobrażam sobie w tym momencie zostać bez opieki lekarza. Gdzie mogę dalej pokierować te paranoje? Pani może mi wyjątkowo wynieść deklaracje, ale oczywiście, ze to będzie trwało. Kończy mi się zwolnienie, a w tym chorobowe. Gdzie mam to wyżej zgłosić?

Gość
    Zgłoś
    Odpowiedz
    • Odp.: Przychodnia na stawkach!!!

Moze pracodawca przestal oplacac skladke.

Gość
      Zgłoś
      Odpowiedz
    • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 6

Odp.: Przychodnia na stawkach!!!

Sprawdź sobie swoje ubezpieczenie w tym czasie. Może go nie miałaś i dlatego system odrzuca. Jeśli wszystko jest ok to wypełnij od nowa deklarację i po sprawie.

Gość
      Zgłoś
      Odpowiedz

kwestia w tym, ze teraz jestem na zwolnieniu i świece się w Ewusiu na czerwono, mimo że ubezpieczenie zus mi opłaca, i mam zaświadczenie, ale to im nie wystarczy i zus ma się skontaktować z placówką. Do zusu nie da się dodzwonić. Zaraz zostane bez możliwości korzystania z opieki zdrowotnej, dodam tylko ze leczę się przewlekle. Proszę o pomoc

Gość
        Zgłoś
        Odpowiedz

infolinia zus: "Jesteś 45 w kolejce, proszę o oczekiwanie" to się w dupie nie mieści w jakim państwie żyjemy! Pozamykać wszystko i wszystkich w domach i się wypiąć serdecznie na obywatela!

Gość
          Zgłoś
          Odpowiedz
        • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 10

Nie możesz podpisać oświadczenia, że jesteś ubezpieczona? Ja tak zrobiłem w tej przychodni jak się "świeciłem" na czerwono.

Gość
          Zgłoś
          Odpowiedz

nie ma takiej opcji dla tych pań, cały czas odsyłają mnie wszędzie tylko nie do nich, już kurwica mnie bierze z tej nieudolności całego systemu!

Gość
            Zgłoś
            Odpowiedz

poszłam tam w tamtym tygodniu wyjaśnić jak to się dzieje, że mogłam korzystać z opieki w październiku i w grudniu podobno bez ważnego ubezpieczenia skoro skończyło mi się kilka miesięcy temu, ale nikt mi nie potrafi udzielić takiej informacji. Chyba na ładne oczy bez deklaracji chodziłam. Do

Gość
              Zgłoś
              Odpowiedz

Ja pojawiłem się w EWUSIu dopiero 1,5 miesiąca po złożeniu deklaracji w ZUS :)

Na Słonku Ci wydadzą zaświadczenie.

Oddział NFZ Ostrowiec Świętokrzyski:

oś. Słoneczne 43 (NZOZ „Rodzina”)

27-400 Ostrowiec Świętokrzyski

Telefon/fax:

tel. 41 247 67 53

Gość
                Zgłoś
                Odpowiedz
              • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 14

A może zakład nie płaci składek

Gość
                Zgłoś
                Odpowiedz

Jestem na l4 po ustaniu pracy, więc płaci zus, do zusu jestem 50ta w kolejce wiec się nie dowiem chyba nigdy o co chodzi

Gość
                  Zgłoś
                  Odpowiedz

czy przychodnie są w ogóle czynne w Ostrowcu?

Gość
                    Zgłoś
                    Odpowiedz

To pracowalas czy poszlas na zwolnienie?

Gość
                      Zgłoś
                      Odpowiedz
                    • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 26

"zrobili mnie lekarzem przemocą. Nigdy mi w głowie nie postały takie mądrości; wszystkie moje nauki doszły zaledwo do sexty. Nie wiem, skąd oni to sobie uroili, ale, skoro spostrzegłem, że chcą koniecznie, abym był lekarzem, zgodziłem się nim zostać na ich odpowiedzialność. A, ba! nie wyobrazisz pan sobie, jak się ta brednia rozeszła; każdy wprost gwałtem chce się we mnie dopatrzeć wielkiego uczonego. Przychodzą ze wszystkich stron po radę, i jeżeli dalej będzie szło tak samo, mam zamiar trzymać się medycyny całe życie. Uważam, że to najlepszy zawód ze wszystkich: czy bowiem robić dobrze, czy źle, zawsze się bierze jednaką zapłatę. Fuszerka nigdy nie spada na nas; przykrawamy materię, jak się nam żywnie podoba. Szewcowi, który robi buty, nie wolno zepsuć kawałka skóry, żeby nie musiał zapłacić; ale tu wolno zepsuć całego człowieka zupełnie darmo. Omyłki nie dotyczą nigdy nas; to zawsze wina tego, co umiera. Wreszcie największa zaleta tego zawodu to to, że nieboszczyki to ludzie niezrównanej wprost uprzejmości i dyskrecji i jeszcze nikt nie słyszał, aby się który poskarżył na lekarza, który go sprzątnął." https://wolnelektury.pl/katalog/lektura/moliere-lekarz-mimo-woli.html

Gość
                      Zgłoś
                      Odpowiedz

- Reklama -
- Ogłoszenie społeczne -

- Reklama -

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -