Proszę o opinie o PSP nr 1 na Trzeciaków, chodzi mi o zerówkę i młodsze klasy
Co to, to nie. Od dawien dawna liczy się kasa rodzica i pozycja w społeczeństwie.
Bardzo dobra szkoła.
Nauczycielki nauczania początkowego bardzo kompetentne, potrafiące nauczyć i wydobyć z dziecka wszystko co najlepsze. Panie są wspaniałe, moje dzieci tam chodziły i złego słowa nie powiem. I nie jest to prawdą że liczy się tylko kasa i pozycja społeczna. Absolutnie tak nie jest.
Każde dziecko jest ważne. Wszyscy pracownicy, począwszy od administracji, poprzez nauczycieli, aż do dyrekcji, są życzliwi i pomocni. I chociaż czasami zdarzały się jakieś nieporozumienia, szkołę moich dzieci wspominam naprawdę pozytywnie.
Ja polecam z całego serca.
Świetna szkoła.nauczycielr wspaniali,nie jest prawdą,że liczy się kasa.bardzo polecam tę szkołę
I co,kasa liczy się wszędzie.Niech się uczy i będzie dobrze.
Zawsze myślałam o tej szkole dla dziecka, słyszałam bardzo dobre opinie rodziców ale oni rzeczywiście mieli kasę i stanowiska
Każdy opowiada, że jego dziecko chodzi do najlepszej szkoły, bo jakże by inaczej mogło być.
Nie polecam z własnego doświadczenia, nie liczy się czy dziecko umie, czy nie umie tylko status społeczny rodziców.
Kasiu, stawiasz poważny zarzut. Twoje dziecko dobrze napisało klasówkę, a nauczyciel mu ją przekreślił i wstawił jedynkę z uwagi na statut społeczny rodziców?
PSP 14 o niebo lepsza. Srodowisko biedniejsze niż w okolicach PSP 1, ale kompetencja nauczycieli i empatia wobec dzieci bezcenne. Wożę dziecko kl. II z drugiego końca miasta.