Czy ktos slyszal moze o dzisiejszym incydencie w PSP nr.11 na ul. Focha?
Czy uwazacie ze dyrekcja radzi sobie z problemami tej placowki?
Chodzi o prawdopodobnie pijanego lub nacpanego chlopaka ktory lezal w lazience szkolnej.
Juz nie mial sie gdzie nawalic tylko w szkole?
leżał i co? wedle procedur powinna być powiadomiona dyrekcja i wezwana policja.
coś więcej czy po prostu gówniarz się opił i wielkie halo?
wielkie halo......Faktycznie ktoś pijany jak bela wlazł do łazienki chłopców na II piętrze. Przyjechała straż miejska, sprawę załatwiła i tyle a dzieciaki jak to dzieciaki...dla nich to atrakcja
Ja uwazam ze to duzy problem!!! Jak to jest mozliwe zeby takie cuda dzialy sie na terenie szkoly!!! Przeciez tam chodza rowniez male dzieci bo jest oddzial przedszkolny!!! Zreszta to nie jest pierwszy incydent.Gimnazjalisci pala papierosy centralnie przed wejsciem do szkoly i nikt niestety nie widzi w tym nic zlego!!!!! Ja sie pytam gdzie jest dyrekcja? Kto w koncu zaprowadzi porzadek w tej szkole!!!!! Bo wydaje mi sie panuje tam straszna samowola!!!!!!
ciekawe co Ty robiłeś w podstawówce? nie paliłeś w kibelku? nie walnąłeś piwka bądź "winka"?
niestety świat się zmienił teraz podstawówka ma troszkę mniej klas, dzieci wcześniej sprawdzają urzywki, dziewczynki wcześniej ściągają majtki, bawią się w słoneczko już w podstawówkach!!!
Drodzy zbulwersowani rodzice nie pytajcie gdzie jest dyrekcja, zapytajcie się raczej gdzie WY jesteście? Ile czasu poświęcacie swoim dzieciom? O czym z nimi rozmawiacie?
A najlepiej puknijcie się w główki i zastanówcie dlaczego tak się dzieje!
Oddajac dziecko do szkoly zostawiamy je pod opieka ludzi tam pracujacych!!!!!!!!!! Zgadzam sie z tym ze wiekszosc rodzicow nie interesuje sie losami wlasnego dziecka!! Ale co z tymi ktorzy wychowuja swoje dzieci 'normalnie' poswiecaja im czas i staraja sie aby w przyszlosci byly dobrymi ludzmi. Czy takie dziecko nie zasluguje na zapewnienie mu odpowiednich warunkow w szkole!!! Przeciez szkola uczy wychowuje zreszta zawsze o tym mowa na rozpoczeciu roku szkolnego!!To ja sie pytam czego ucza w tej szkole jak sie upic w kiblu? Zreszta ta szkola nigdy nie cieszyla sie dobra opinia!!!!A obecna dyrekcja tej szkoly absolutnie nie radzi sobie z jej prowadzeniem!!!!!!
Jednak czy dziecko, które jest wychowywane normalnie weźmie przykład z gnojka, który chciał zaszpanować (kolegom/dziewczynie choć ja w tym niczego fajnego nie widzę) i został odstawiony przez straż miejską?
Wydaje mi się że dobrze wychowane dziecko wyciągnie właściwe wnioski i nie będzie chciało brać takiego "przykładu".
tuż przed "wygraniem" konkursu, Gwóźdź próbowała uczyć języka polskiego, po prostu żenada, każda komisja wychowawcza trwała bardzo długo, a główny temat to jakich wyzwisk używają uczniowie pod jej adresem w czasie lekcji. Wcześniej po ukończeniu wychowania przedszkolnego uczyła w klasach młodszych. BEZ KOMENTARZa!!!!!
ja do poprzedników: radziłabym zacząć od wychowania w domu, a nie zganiać winę na nauczycieli. skoro rodzice nie wiedzą, co robi ich dziecko, a mają ich powiedzmy 2, to skąd nauczyciel, który opiekuje się w ciągu godziny 30 dziećmi ma wiedzieć, co robi każdy z nich. Rodzice, nie zwalajcie winy za swoje błędy na nauczycieli. to niesprawiedliwe i nieuczciwe!!!!
Nie chodzi tu o zwalanie winy tylko o fakt ze nauczyciel musi wiedziec co sie dzieje na terenie szkoly bo to jest jego obowiazek!!!!!!!!!!!!! W koncu to oni odpowiadaja za bezpieczenstwo dzieci w szkole!!!!!!! Wydaje mi sie ze dyrekcja powinna przyjac twarde i zdecydowane stanowisko odpowiednio naglosnic sprawe ukarac publicznie winnych,aby takie incydenty nie mialy wiecej miejsca, a nie zamiesc sprawe pod dywan i udawac ze nic sie nie stalo!!!!!!