Zgadza sie o nadgodzinach można zapomnieć. Jedynie czego możesz sie dorobić w tym oddziale to garba.Powinni dawać ciuchy robocze nie z napisem PUBLIMA tylko biały murzyn. Nie polecam nikomu tej pracy choć obietnice ze strony kierownictwa sa tak zachęcające ale to tylko złudzenie bo nawet nie wiecie w jakie gówno sie pakujecie.
uważam iż takie komentowanie na forum swojego miejsca pracy jest niestosowne jak mi nie pasuje to co się dzieje w pracy to mówię o tym głośno w pracy
Ale co to da!!! nic albo nastepne obietnice na lepsze które są g.... warte i tak kółko sie zamyka. A jak podskoczysz to cię zwolnią i tyle.
prawda praca po 12 do 16 godzin dziennie bez płacenia nadgodzin przez 5 dni albo dłuzej praca bez umowy chowanie przed inspekcja pracy mobbing na każdym kroku zasatraszanie ale oczywiście nikt im nie udowodni ze tak jest zakaz nagrywania i noszenia telefonu dawanie umowy na miesiac czasu a gdy ktos zachoruje zwolnienie i co nie dostane kasy za zwolnienie człowiek jest udupiony POZDRAWIAM panów LICHOTOW ale mam nadzieje ze ktos nagłosni sprawe publimy
Ja się nie zgadzam pracowałam na umowe zlecenie i za każdą godz.pracy miałam płacone .Obecnie mam umowę i za nadgodziny mam płacone albo odbieram dzień wolny na tygodniu i z tego co wiem a wiem dobrze ,że nikt nie pracuje po 10 nie mówiąc po12 czy 16 godzin
Racja od teraz dużo się zmieni z tego co widzę firma startuje i to w dobrym kierunku nowe kierownictwo jest wymagające ale i sprawiedliwe życzę im jak najlepiej
Nic się nie zmieni . Wszystko co będzie chciał wprowadzić nowy czy stary musi zatwierdzić szef . A tu ciągle słychać "tniemy koszty" itp . Co do zarobków potwierdzam , że bardzo marnie to wygląda w stosunku do ilości godzin i włożonej pracy ze strony pracownika i prawdą jest , że wiele osób ma podstawę niższą niż najniższa krajowa czyli jak się przyjęli z pięć lat temu to nie dostali żadnej podwyżki - przy kontroli wychodzi dobrze , bo doliczają do tego parę złotych premii i jakoś jest .
Kiedyś jak już ktoś powiedział zaszczytem i wyróżnieniem było pracować w tej firmie , bo człowiek wiedział , że za uczciwą pracę był szacunek ze strony szefów i dobre zarobki i w drugą stronę również to działało , bo w tamtych czasach nie słyszałem , żeby ktoś coś złego powiedział o szefach .
Szkoda i przykro , że tak się to potoczyło .
to jak ci tak zle to wypi.... i idz do innej firmy kozaczku
jak macie problemy to idźcie do szefa a nie rozpisujcie sie na forum miejcie odwage powiedziec ze chcecie podwyzki ale tez zrob rachunek sumienia czy napewno na nia zaslugujesz!
Oj Aga nie zwracaj uwagi na złośliwe wpisy , bo część ludzi zrozumie , a część ludzi powie Ci "dobrze , że masz pracę" nawet gdybyś pracowała za 1zł miesięcznie
Do "luki" twoja rada "idźcie do szefa" jest nie potrzebna , bo ludzie i chodzą i piszą - skutek żaden . Są oczywiście wyjątki , że są osoby , które mają i wyższą podstawę i płacone za soboty , ale jak to się mówi trzeba mieć plecy.
Oj tam oj tam ale narzekacie pisza jedne i te same osoby co maja wieczne problemy ze wszystkim i o wszystko LM skoncz juz
Ciekawe czemu tyle osob z pocalowaniem reki lgnie do PUBLIMY?Nikt nikogo na sile nie trzyma wolny wybor-wylewac zale na forum a gdy przychodzi pensja usmiech od ucha do ucha poplacone rachunki cos na zycie zostaje itp.A jesli malo-Coz odejdz zaloz swoja firme i zyj jak w Eldorado -powodzenia
Słuchajcie barany poszkodowani małą wypłatą skoro zarabialiście 1300 zł w publimie to znaczy ze bez wątpienia jesteście baranami pozbawionymi chęci i ambicji. Człowiek który chce pracować zawsze będzie doceniony w tej firmie pod każdym względem więc morda w kubeł sieroty.
A co z grubaskiem z Sosnowca ? Taki wazny kierownik Biedronki.Wiedza o handlu mięsem i wedlinami w jednym palcu.Ha ha.
Gosiunia rzadzi najmadrzejsza z madrych z lizodupem tzw krycha
przejadł się i pękł!!!!aaa ciało do utylizacji oddałem.
Od nowego roku niedopłata wynosi 350 złotych na głowę.Umowa opiewa od lat 1500 brutto i nikt nie dostał aneksu.Soboty pracuje się za darmo ,by wyjść na najniższe 1850.Szkoda tych kobitek,flaki wypruwają za marne grosze i tylko dwa dni w miesiącu wolne.Zgroza - bogacić się kosztem innych