Ostrowiec Świętokrzyski - Widok na fragment miasta

Ostrowiec Świętokrzyski www.ostrowiecnr1.pl

Szukaj
Właściciel portalu

- Reklama -

Logowanie

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -
Zaloguj się, aby zbaczyć, kto jest teraz on-line.
Aktualna sonda
Czy uważasz, że dobrze zagłosowałeś w kwietniu wybiarając obecnie rządzących?
Aby skorzystać
z mailingu, wpisz...
Korzystając z Portalu zgadzasz się na postanowienia Regulaminu.
                        • Odp.: Publima - praca 16 godzin dziennie

Ktoś ma romans w firmie.... Niemożliwe..

Gość
                          Zgłoś
                          Odpowiedz

Jeden się niby skończył ale !!!!! Za moich czasów takie rzeczy firmie były niemożliwe ,a teraz proszę .I jakość nikt na to nie reaguje .Wiele się o tym mówi na mieście .

Gość
                          Zgłoś
                          Odpowiedz
                        • Post nadrzędny dla poniższego posta o numerze 243

Odp.: Publima - praca 16 godzin dziennie

Możliwe jak tam pracujesz to doskonale wiesz.Bo ja pracuje obok i u nas jest głośno o tych rzeczach .Powstają jak grzyby po deszczu.

Gość
                          Zgłoś
                          Odpowiedz

Praca jest kasa sie zgadza.firma jak wiele innych ludzie chetnie tam pracują.

Gość
                          Zgłoś
                          Odpowiedz
                        • Post nadrzędny dla poniższego posta o numerze 245

Czy szef zezwala na takie rzeczy w firmie .Czy na rozbiorze tak się zabawiają ,bo na hurtowni z tego co mi wiadomo kobiety nie pracują,

Gość
                          Zgłoś
                          Odpowiedz

Sosnowiec DZIĘKUJEMY BARDZO....za takie potraktowanie...nic więcej.

Gość_papa
                          Zgłoś
                          Odpowiedz

Takie cuda to tylko w Ostrowcu !!!!!!!!!!

Gość
                          Zgłoś
                          Odpowiedz

To jakaś plaga z tymi romansami w zakładzie.Znajomy mi wiele ciekawych rzeczy opowiadał to cyrk co tam się dzieje.

Gość
                          Zgłoś
                          Odpowiedz

Sosnowiec.... , a były takie ochy i echy nad sklepem w Sosnowcu. Wszystko najlepsze pchane tam do Sosnowca i to z ręki samego szefa i dyrektorów. I najlepsze z najlepszych jednego roku ginie właśnie w Sosnowcu gruba kasa i nikt nie wie gdzie i jak, ale przymyka się na to oko i dalej jedziemy.

Kto kombinuje i kombinował na boku ma najlepiej w tej firmie. Na dzień dzisiejszy jest w firmie tyle patologii i kombinatorstwa, że strach patrzeć i to od najwyższych szczebli do pośrednich, gdzie w tym momencie te dwa szczeble idą w swojej współpracy w niektórych miejscach na całego. Szef nie widzi? czy nie chce widzieć? Powiem tyle,że gdyby był innym "człowiekiem" to byłoby mi go może i żal, ale jaki jest wszyscy wiedzą ..

Gość
                          Zgłoś
                          Odpowiedz

.....kasa ginęła ale kogo non stop tam zatrudniali na stanowisko kierownicze??kto tak naiwnie ufał tym naszym wszystkim kierownikom którzy nie umieli rządzić???ilu ich było??? i do czego doprowadzili w końcu??? OBŁĘD i nic to nie dało nawet tyle porażek??? czy ktoś się tym zainteresował??? tylko ludzie cicho siedzieli bo bali się o pracę...

Gość
                          Zgłoś
                          Odpowiedz

Interesuje mnie wątek romansów w zakładzie ostrowieckim .Chyba wiem kogo on dotyczył .czy może mi ktoś napisać czy jeszcze trwa .Podobno narodziły się nowe,A co szefy na to czy oni wiedzą

Gość
                          Zgłoś
                          Odpowiedz
    • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 255

Tylko pracy i straszenia przybywa a pensje najniższe.Robisz za trzech i słyszysz ciągle,że na twoje miejsce są dziesiatki ludzi- tylko,że tych chetnych mino bezrobocia dużego i tak nie ma.Ludzie rozmawiaja i wiedzą czym pachnie każda firma.

Gość
      Zgłoś
      Odpowiedz

Ale za to bardzo ładne panie w kasie pracują.

Gość_Klient
        Zgłoś
        Odpowiedz

współczuje tym osobą co pracują tam ,wielki szacun.Przez przypadek byłem w zakładzie jako klient.widziałem wasza prace przez chwile reszte do wyobrażenia ,ajeszcze jak się tu słyszy po tyle godzin .naprawdę podziw

Gość
          Zgłoś
          Odpowiedz

To nie średniowiecze, że nikt nie potrafi sobie policzyć ile dochodu dla pracodawcy przynosi jego praca. Zrozumiałe jest dla mnie to, że pracodawca musi mieć też zysk i zgadzam się z tym zupełnie, ale obecnie podział tego wypracowanego zysku pomiędzy pracodawcę a pracowników zakrawa na czyste niewolnictwo i nic innego. A w samej firmie z wieloma rzeczami nigdy się nie pogodzę. dramat, dramat i jeszcze raz dramat

Gość
            Zgłoś
            Odpowiedz

Nie tylko tam przeciez tak jest...ludzie w większości Ostrowieckich firm tak maja i nie plączą...Ostrowieckie realia.

Gość
              Zgłoś
              Odpowiedz
    • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 260

Warunki pracy w tej firmie - to temat rzeka.Jedno jest nie do podważenia.Za czasów gdy szef Piotr miał w rękach firmę -był szacunek dla pracownika i odwrotnie - były zarobki i wielka chęć do pracy.

Gość
      Zgłoś
      Odpowiedz

To prawda zgodzę się z tym że dawniej tak było i odkąd się podzielili i zarządzanie ma Grzegorz to jest dużo gorzej. Niestety ze smutkiem muszę powiedzieć że na gorsze i Piotr się zmienił ale to temat rzeka...

Gość
        Zgłoś
        Odpowiedz
1234 ... 1011131516 ... 40414243
Przejdź do strony nr
102 posty w tym wątku zostały wyłączone z wyświetlania ze względu na sprzeczność z Zasadami Forum lub czasowo. Możesz wyświetlić wątek wraz z tymi postami.

- Reklama -
- Ogłoszenie społeczne -

- Reklama -

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -