Ludzie pracuja po pare groszy a panowie woza sie nowymi wozami
Niech się wożą czy chcą ,byle szanowali pracowników i dali godnie zarobić:)
Pracuje od początku jak powstała publima w lipsku nie jest zle kierownik 3500tys na konto ok 10 jest trzeba robić aby do czegoś dojść i zjeść jest co na zmianie,pozdrawiam kierowcy ponad 3tysiace u nas maja wiadomo młody ma podławe ale jak wszędzie no.
W sklepach 3 tyś za dwa miesiące i to jak dojdzie premia
Zapierdziel przed świętami minął teraz szał sylwestrowy przed nami.Za te marne grosze harujesz jak wół,każdy Cie opierdziela-dyrektor,kierownik,klient a Ty się uśmiechasz choć puściłbys wszystkim piekną wiązanke.Nie chce się Świat i sylwestra,bo nie masz siły ruszać rękami i nogami.I jeszcze Ci powiedzą,że robia Ci łaskę dając pracę.A traktują jak murzyna.
Zmienić pracę i przerwać koszmar. Pamiętać należy jednak o tym w jakim wieku się jest, co się umie robić, jak szybko się potrafi dostosować do nowych warunków. Zasada jest prosta. Nie jestem zadowolony to zmieniam na lepsze... W tym wątku padło już wiele słów. Rozgoryczenie pracowników jest zasadne a ich warunki pracy stwarza główny boss. Uwierzcie mi to co o nim myślicie to i on o Was myśli. Kocha złotówki jak siebie samego.
Nie wiem o co chodzi w tej firmie, ale jestem stałym klientem i często robię zakupy na słonku. Byłem wczoraj tuż po 7 rano , a tu jedna jedyna ekspedientka na stoisku mięsnym. No cóż w kolejce wystałem się jak głupi i grzecznie zapytałem panią czy może koleżanki pochowane na zapleczu? Bardzo grzecznie przeprosiła mnie za niedogodności i po prostu powiedziała, że niestety jest na zmianie do południa sama. Hmm .... jeżeli tak tam jest to współczuję ciężkiej pracy w takich warunkach.
Nic dziwnego że są romanse ,jak pracuje się tyle godzin w ciągu dnia ..
A kto tam z kim jest tak "stosunkowo bliski", jak w sklepach same kobietki? Biuro się tak stosunkowo wyróżnia?
To nie w sklepach tylko w zakładzie ostrowieckim, utworzyły się pary.
Czy to mowa o zakładzie rozbioru kurczaka ............
W zakładzie ostrowieckim ludzie nie mają szacunku same do siebie .Do czego teraz doszło aż wstyd .W pracy romansują a czasem bzyczą się .Hulanki swawole!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ale wstyd do czego to doszło .za moich czasów było nie do przyjęcia ;A tu takie rzeczy i to w tym zakładzie .Szkoda że teraz tam nie pracuje bo może bym się zabawił.
Jak młoda to używa życia ile sie da ........
A kto z kim bo ja tam kiedyś pracowałem znam ludzi chyba ze ktoś nowy
Młoda a do swędzą ją 4 litery to poszła kto pierwszy jej się nawinął !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!