Ostrowiec Świętokrzyski - Widok na fragment miasta

Ostrowiec Świętokrzyski www.ostrowiecnr1.pl

Szukaj
Właściciel portalu

- Reklama -

Logowanie

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -
Zaloguj się, aby zbaczyć, kto jest teraz on-line.
Aktualna sonda
Czy uważasz, że dobrze zagłosowałeś w kwietniu wybiarając obecnie rządzących?
Aby skorzystać
z mailingu, wpisz...
Korzystając z Portalu zgadzasz się na postanowienia Regulaminu.
                  • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 275

Odp.: Publima - praca 16 godzin dziennie

Na Ogrodach kiedy nie zajde na zakupy na mięsie stoi trzy i żywo się rechoczą-choć nie ma żadnej kolejki.Tak jest baaaardzo często.Gdy jest klient to rozumię,ale jak nie ma mogłyby robić coś innego a nie dyskutować i śmiać się (do siebie czy z klientów???)

Gość
                    Zgłoś
                    Odpowiedz
                    • Odp.: Publima - praca 16 godzin dziennie

No to kto tam rządzi ekipami, gdzie na słonku co stanę w kolejce to jest ich zdecydowanie za mało, a po innych punktach nie mają za bardzo co robić.

Gość
                      Zgłoś
                      Odpowiedz

Na mięsie na Ogrodach jest jedna,ale widać ,że kierownictwo ma swoje "ulubione"i większość dniówki "towarzyszy".

Gość
                        Zgłoś
                        Odpowiedz
                      • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 282

Tak rządzą,że kierownicy i zastępcy na niektórych sklepach pracują razem tylko i wyłącznie na pierwszej zmianie.Druga zmiana zostaje sama.Wspierają się czyżby(samodzielnie nie umkieli podejmować decyzjii)?

Gość_Staszek
                        Zgłoś
                        Odpowiedz

Policjanci też chodzą dwójkami:)

Gość
                          Zgłoś
                          Odpowiedz

Panie Lichota niech się Pan wreszcie obudzi ze snu zimowego bo w Pana firmie dzieje się naprawdę niedobrze ma Pan dyrektorów którzy niszczą Panu firmę i pracowników To co dzieje się obecnie to przerasta wszystkich ci którzy kiedyś budowali firmę przez tyle lat przyszedł łysy i teraz niszczy to jest Pana syndyk płać mu Pan jeszcze więcej a on Panu też kiedyś zapłaci nie będzie Pan miał ani pracowników ani firmy Ci co siedzą najbliżej Pana kieszeni to Pana okradają bo są pewni że ich nikt nie podejrzewa

Gość
                            Zgłoś
                            Odpowiedz

Taka jest niestety prawda jestem tego świadkiem bo aż w oczy kole to co się obecnie dzieje żal i rozpacz gdzie są właściciele tej firmy gdzie jest Pan Piotr bo na innych to nie ma co liczyć jedyny człowiek co może coś jeszcze zrobić .Panie Piotrze liczymy jeszcze na Pana , niech to wreszcie ma jakiś finał bo pójdziemy wyżej i wtedy to już będzie inaczej my większość tylko liczymy na Pana

Gość_robek
                            Zgłoś
                            Odpowiedz
      • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 287

Skoro p.Piotr i Grzegorz są właścicielami -to gdzie można iść wyżej???

Gość
        Zgłoś
        Odpowiedz

Ja też nie rozumiem. Pracuję w tej firmie od lat i wydawało mi się, że szefowie to kumaci goście, ale to co się teraz dzieje wyrywa mnie z butów.

Czy oni nie widzą że gość bez włosów wraz z nietykalnymi poplecznikami i poplecznikami rozwalają wszystko co było wypracowane przez długie lata. Ludzie, którzy im zwracają uwagę są tłamszeni pod każdym względem. Zarobki poszły tak ostro w dół, że każdy rozgląda się za inną pracą. Mówią, że przyjdą nowi ludzie za takie pieniądze...... Ha ha już raz facet bez włosów puścił w prasie ogłoszenia na stoiska mięsne. Oj jak przykro nikt się jakoś nie zdecydował.

Gość
          Zgłoś
          Odpowiedz

człowieku zapomnij że to Publima łysych się nie sieje to tylko zatrudnia pracodawca a na sklepach to módl się do Boga może cię wysłucha bo Lichota to nie

Gość_robek
            Zgłoś
            Odpowiedz

W większości szkoda nawet otwierać buzię,bo i tak przerobią twoje słowa a szef wypowie wykład(ciągle ten sam na wszystkie problemy),że już nie chce się tego słuchać.Przykro ,że w 21 wieku jest nadal niewolnictwo-niechciane przez pracowników,z warunków,sytuacji w mieście, z wykorzystywań przez pracodawców ALE JEST NIEWOLNICTWO.

Gość
              Zgłoś
              Odpowiedz
        • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 290

tylko do Pana Boga

Gość
          Zgłoś
          Odpowiedz

Rajmund to był człowiek z którym dało się załatwić wszystko dbał o firmę i pracownika prosimy niech do nas wróci

Gość_robek
            Zgłoś
            Odpowiedz

No tak pensja za mc grudzień z "premią" ,której nie wiadomo gdzie szukać daje do myślenia w szczególności, że na mięsnych stoiskach nogi wchodziły nam w cztery litery. Zaczynam na prawdę mieć dość tej firmy. Gadania szefa i łysych nawet nie chce mi się słuchać i nie warto, bo ich wypowiedzi ..... bez komentarza. Cóż może rzeczywiście po kilku latach pracy najwyższy czas podziękować za współpracę.

Gość
              Zgłoś
              Odpowiedz

A co myślicie że łysy to ma nie dostać pensji. Przecież my na niego pracujemy bo co on robi dla firmy jeszcze ma firmowy samochód chyba że na wodę

Gość
                Zgłoś
                Odpowiedz

Jak mielibyście się podpisać pod tym co piszecie, to nawet byście nie pisnęli.

Gość
                  Zgłoś
                  Odpowiedz

Bo taka jest prawda każdy gada a jak przychodzi co do czego to siedzą jak myszy cichutko, może tylko wyjątki co mają swoje zdanie , ale kto im pomoże nawet w rozmowie z szefem nie ma takich odważnych. Najgorszy to taki wróg który działa w ukryciu, a ten kto mówi prawdę wprost to tylko go szanować.

Gość
                    Zgłoś
                    Odpowiedz

Ja mówię prawdę szefowi i co z tego? Od dłuższego czasu unika mnie, a gdy kilka razy próbowałam zadzwonić do niego nawet nie odbierze. Dyrektor też mnie mija łukiem po kilku ostrych rozmowach. I nie kłóciłam się w niesłusznych sprawach, ale cóż inne koleżanki z pracy nawet gęby nie otworzą, gdy była taka potrzeba. W sumie moje kłótnie z nimi nic nie zmieniły, bo sama nic nie zdziałam. Reszta po prostu jak co do czego zwyczajnie tchórzy, a oni na tym korzystają. Gdyby wszyscy się razem skrzyknęli w słusznej sprawie to byłoby inaczej, a tak to tylko po kątach każda wygadana.

Gość
                      Zgłoś
                      Odpowiedz
    1234 ... 1213151718 ... 40414243
    Przejdź do strony nr
    102 posty w tym wątku zostały wyłączone z wyświetlania ze względu na sprzeczność z Zasadami Forum lub czasowo. Możesz wyświetlić wątek wraz z tymi postami.

- Reklama -
    - Ogłoszenie społeczne -

- Reklama -

- Reklama -
    - Reklama -
    - Reklama -
    Losowa firma:
    Druk Technika Drukarki Komputery Serwis
    Branża: materiały eksploatacyjne do drukarek
    Dodaj firmę