A ile manka miało Słonko bo nie kumam?
Nie jest mowa o Polnej i Ogrodach bardzo dziwne jak to się skończyło?
Człowieku na Słoneczku kierowniczki są super i na mięsie i na spożywce nic dodać nic ująć. Oby tak dalej. Zazdrościć możecie tylko.
Tkwiłem w tym koszmarze parę lat.Pracowałem na rozbiorze kurczaka w Ostrowcu i postanowiłem ten horror przerwać i to była moja najlepsza decyzja w życiu .Zarobki z miesiąca na miesiąc zamiast iść do góry to były mniejsze.A w dodatku nie był o dnia żeby ktoś nie był wyzywanych od różnych przez przełożonego .To była ciężka harówka kto tam pracuje doskonale wie ile to go zdrowia kosztuje ,Zastanówcie się czy warto .Tyle jest pracy wkoło tylko wystarczy się rozejrzeć Teraz prace mam lżejszą i w dodatku mam spokojny sen .
Cała dyskusja na ten temat straciła sens. Wszystkie szczere wypowiedzi zostały wyłączone lub usunięte. Wszyscy chyba co pracują w firmie zgodzą się, że nikt nie napisał tu nieprawdy.
Młodsi tak moga zrobić,ale osoby którym brakuje kilka lat do emerytury szczególnie kobiety nie mają wyjścia.Nikt ich nie zatrudni,bo są za stare.Dla niektórych ,to kwestia przeżycia,nie tylko dorobienia do emerytury.W mieście nie ma rarytasów a już dla starszych,żadnych perspektyw.Na CV nikt nie odpowie a w rozmowach pracodawcy są wręcz upokarzający.
Czy ktoś wie co dzieje siew zakładzie w Ostrowcu podobno połowa pracowników na urlopach.
Wystarczy tylko aby szef dostrzegł tych nierobów, którym płaci nie za pracę, lecz za kablowanie i wałęsanie.
Trzech magazynierów przypada na jednego pracownika to lekka przesada ,Gdzie tu mają być zyski.
Jak chcesz mieć stanowisko KIEROWNIKA LUB DYREKTORA to zatrudnij się w PUBLIMIE i marzenia ci się spełnią. Po co ci grać w totka.
Jak widać to świadczy tylko o jednym braku pracy .Czyżby zakład miał swą upadłość.
Są kierowniczki-które załoga szanuje i nie chce zmiany na sklepie.Na Słonku,gdy kierowniczce zaproponowano awans-cała załoga wystapiła z prośbą ,by została.Wiadomo,że mniejsze ,czy wieksze zgrzyty są i tam ale gdy pracuje 20 osób i to kobiet-trudno ,by było idealnie.
No chyba nie tej na spożywczym Markecie ?
Ha.. ha .. nie do wiary... cóż za historia. Pracuję tam już dość długo i z pewnością takiego wydarzenia nie było ani na wędlinach, ani na markecie. Sorry, ale na temat jednej i drugiej mam swoje zdanie, które żadnej nie spodobałoby się na pewno.
Z pewnością 9:45 to jest autoreklama tylko której???
No to jeśli jest mowa o Iłżeckiej to prawda i się zgadzam, że tam kierowniczka jest ok .
Pewnie chodzi o ten duży Market a nie klitkę w pasażu