Ostrowiec Świętokrzyski - Widok na fragment miasta

Ostrowiec Świętokrzyski www.ostrowiecnr1.pl

Szukaj
Właściciel portalu

- Reklama -

Logowanie

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -
Zaloguj się, aby zbaczyć, kto jest teraz on-line.
Aktualna sonda
Czy uważasz, że dobrze zagłosowałeś w kwietniu wybiarając obecnie rządzących?
Aby skorzystać
z mailingu, wpisz...
Korzystając z Portalu zgadzasz się na postanowienia Regulaminu.
            • Odp.: Publima - praca 16 godzin dziennie

Wchodzą ci co najwięcej mają do powiedzenia.Normalni ludzie potrafią rozmawiać, a nie się podlizywać.Nie wszyscy mówią prawdę wprost. Są wyjątki i to są mądrzy pracownicy, którzy się nie obawiają reakcji pracodawcy.Pracodawca też człowiek i jeśli jest mądry to zawsze wysłucha swojego pracownika bez względu co ma mu do powiedzenia. Właściciele tej firmy są dobrymi pracodawcami tylko słuchają BAJEK I PLOTÓW swoich kierowników. Ten kto nic nie robi musi czymś zaimponować by w oczach szefa być kimś, a w rzeczywistości jest nikim.

Gość
              Zgłoś
              Odpowiedz

Niektórzy kierownicy to nawet rano o godz.7.00 meldują się u dyrektorów by podkablować innych bo sami nie mają przez siebie nic do zaoferowania.Najlepiej wychodzą im opowieści o innych,opowiadanie bzdur itp.Dziwie się tylko że taki szanowany DYREKTOR lubi słuchać takich głupot.Wielki wstyd. To jest firma która zabawia się ,,,w głuchy telefon,,taka dawna zabawa z dzieciństwa.Gdy bym był na miejscu dyrektora to otworzył bym drzwi ,a on wyleciał by z hukiem na ul. Kilińskiego. A o kim mowa to chyba każdy powinien wiedzieć.

Gość
                Zgłoś
                Odpowiedz

W tamtym roku byłam pracownicą właśnie na rozbiorze kurczaka to co tam przeżyłam to prawdziwy horror .Na temat kierownika się nie będę wypowiadać bo są już o nim opinie ale co do ludzi co tam pracują mam duży żal.Miałam chyba dużego pecha bo trafiłam na zmianę gdzie naprawdę były okropne kobiety ,uwierzcie mi że nie spotkałam się jeszcze z takimi charakterami .Wszystko co robiłam było zile śledziły każdy mój ruch .one chciały żebym w pierwszym dniu pracy pracowała tak jak one .Bez przerwy były jakieś komentarze ,wyzwiska pod moim adresem zachowywały się jak stare panny .To nie był mój pierwszy zakład ale z takimi babami spotkałam się po raz pierwszy .Tak sobie myślę gdybym trafiła na inną zmianę to kto wie może bym pracowała do dziś ale cóż miałam pecha .

Gość
                  Zgłoś
                  Odpowiedz

Sądzę .że to mowa o zakładzie w Ostrowcu ja przez to samo przeszedłem

takie same mam zdanie na temat tych bab .Mało że praca to ciężka harówka to do tego chora atmosfera Jedna mądrzejsza od drugiej Chciały żebym latał jak błazen wokół taśmy i im usługiwał .Tak mi

zniszczyły nerwy że długo dochodziłem do siebie .Czasem się zastanawiam z skąd się biorą tacy ludzie.

Gość_były pracownik
                    Zgłoś
                    Odpowiedz
          • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 457

Odp.: Publima - praca 16 godzin dziennie

Starszych chce sie wykorzystać ponad ich siły.Młody chowa sie za regałami i udaje przed klientami,że pracuje a kierownictwo gania starszych bezlitośnie aby robiły za siebie i młodych nierobów.Są takie kierowniczki,które szydzą z wieku starszych i na każdym kroku to wypominają.Czyżby miały być same 'WIECZNIE MŁODE"

Gość
            Zgłoś
            Odpowiedz
      • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 460

Niektórzy przychodzą ,by w pracy odpocząć .Urobiły kierowniczki i razem prześmieją sie pół zmiany obrabiając innych przy okazji.Nie dorośli do stanowisk jakie mają i kierowniczki.Takie zachowanie mogą pokazywać na prywatnych imprezach a nie w pracy.Nim się coś zmieni ,psychicznie inni nie wytrzymają.

Gość
        Zgłoś
        Odpowiedz

Dzisiaj piękny gest ze strony dyrektora kwiaty całusy jak to miło nie może być tak zawsze?

Gość
          Zgłoś
          Odpowiedz

Wolałbym lepszą pensję niż nie szczere życzenia i całusy, ale widzę, że co prostsze osobniczki łapią się na takie rzeczy i już są zadowolone, że zostały cmoknięte . Dramat jakiś...

Gość
            Zgłoś
            Odpowiedz
          • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 465

Może i tak ,ale jak dyrektor ma tylko swoje ulubienice to jak ma być dobrze. Każda pracuje i chce też by miała jakiś szacunek od dyrektora i szefa. To w tej firmie jest nie możliwe'

Gość
            Zgłoś
            Odpowiedz

Jeszcze trochę i będą poszukiwania pracowników oby do tego nie doszło lepiej niech szefowie przejrzą na oczy póki wcześniej.

Gość
              Zgłoś
              Odpowiedz

Czyżby znów ktoś odszedł?

Gość
                Zgłoś
                Odpowiedz

Będzie ich jeszcze więcej trochę trzeba poczekać, aż przyjdzie wiosna to już niedługo.

Gość
                  Zgłoś
                  Odpowiedz
                • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 469

Publima potrzebuje pracowników-ukazało się właśnie ogłoszenie.Czyli,że ludzie odchodzą,to jednak jest prawda...kiedyś taka sytuacja była nie do pomyślenia.

Gość
                  Zgłoś
                  Odpowiedz

Fakt są przyjęcia,można składać CV jak ktoś się czuje oczywiście na siłach pracować.

Gość
                    Zgłoś
                    Odpowiedz

Chciałeś powiedzieć że trzeba mieć siłę harować a nie pracować,bo to pracą się nie da nazwać i to jeszcze za tak śmieszne pieniądze .Cześć ludzi odeszła i jeszcze odejdzie to tylko kwestia czasu. Dawniej ciężko było się tam dostać a teraz nikt nie chce tam iść .

Gość
                      Zgłoś
                      Odpowiedz

Niech szefowie wiedzą że ludzie są już wypłukani z siły, jak długo można pracować w takim tempie .Niech się nie dziwią że niektórzy odchodzą.Niech pracują ci co teraz mają stanowiska i rządzą innymi. Niech się wykażą swoją znajomością i wiedzą.Proszę ich postawić na tych stanowiskach będziecie wiedzieć co potrafią...........klapa.....dno

Gość
                        Zgłoś
                        Odpowiedz

Lepiej za ciecia robić niż w Publimie , te same pieniądze, a zdrowia zaoszczędzisz

Gość_Max
                          Zgłoś
                          Odpowiedz

Omijać ten zakład szerokim łukiem.zdrowie nie jest warte tych marnych groszy .Pensje z miesiąca na miesiąc idą w dół nic dziwnego że ludzie odchodzą .A gdzie tu szacunek do pracownika który haruje jak wół.

Gość
                            Zgłoś
                            Odpowiedz
    1234 ... 1718202223 ... 40414243
    Przejdź do strony nr
    102 posty w tym wątku zostały wyłączone z wyświetlania ze względu na sprzeczność z Zasadami Forum lub czasowo. Możesz wyświetlić wątek wraz z tymi postami.

- Reklama -
    - Ogłoszenie społeczne -

- Reklama -

- Reklama -
    - Reklama -
    - Reklama -
    Losowa firma:
    Kamo Polska Kamil Pastuszko
    Branża: Elektryczne usługi
    Dodaj firmę