Witam.Przymierzam się iść tam do pracy, ale poczytałam tu trochę wpisów i czy rzeczywiście tam tak jest? Proszę o poważne opinie, bo muszę podjąć decyzję, a jestem obecnie w niezbyt komfortowej sytuacji.Z góry dziękuję wszystkim.
Jeśli masz jakikolwiek wybór inny skorzystaj.Najniższa krajowa i praca w każdą sobotę plus niektóre niedziele.Brak poszanowania przełożonych,kliki ,masę leserów za których trzeba pracować,bo są równi i równiejsi.Za dużo ludzi do rządzenia za mało do pracy.
Dziękuję za odpowiedź.To tylko potwierdziło moje przypuszczenia.
Nie wierzę że jest tam tak źle. Moja znajoma tam pracuje i mówi że jest ok
Masz rację tam nie jest źle tam jest bardzo źle
Czasami człowiek czuje się jak w horrorze .Człowiek człowiekowi stwarza piekło.
Nie jest aż ta źle
Poszukują do pracy w biurze może?
Jak to mówią, każdy medal ma dwie strony.Tyle w tym wątku żalów i skarg, tyle złych opinii na temat Dyrekcji Publimy, a jakoś mało samokrytycyzmu i wymagań od samych siebie, jako pracowników. Do tej pory współczułam pracownikom tu się wypowiadającym, gdyby nie dzisiejszy spacer. Zupełny przypadek zrządził, że miałam przyjemność być dzisiaj klientką sklepu PUBLIMY, zlokalizowanym przy ul Sienkiewicza( po byłych Delikatesach Centrum). Już od wejścia przywitało mnie sympatyczne dzień dobry Pani ze stoiska z kasą ogólną. Dalej było tylko lepiej. Moje zdziwienie wzbudził asortyment sklepu, zupełnie inny niż w podobnych sklepach tej Firmy. Wiele towarów, w które zaopatruję się nabijać kilometry po całym mieście, znalazłam właśnie w tym sklepie bez problemu. Wszystko wyeksponowane z wyjątkowym wyczuciem estetyki. Stoisko mięsne, to wzorzec nie tylko dla innych sklepów tej Firmy, ale nawet dla znanych marketów, a wokół miła, fajna atmosfera wśród załogi, a ty samym i wśród klientów. Zazdroszczę mieszkańcom ul. Sienkiewicza takiego sklepu. Jak się okazuje, nie wszystko, co złe zależy zawsze tylko od Dyrekcji każdej firmy. Myślę, że jeśli Kierownik sklepu jest handlowcem z prawdziwego zdarzenia, a do tego solidnym pracownikiem, umiejącym stworzyć przyjazną atmosferę wśród załogi i zadbać o godziwe zaopatrzenie sklepu, to nie słychać skarg, ani ze strony personelu, ani klientów i miło tam wracać . Polecam odwiedzenie tego sklepu i przekonanie się o słuszności moich spostrzeżeń osobiście. Zapewniam, że się nie zawiedziecie.
Potwierdzam. Super sklep i super personel.
Ech... żałosna reklama .... Wazelina na całego. Kto takie głupoty wypisuje?!
20:22. Rozumiem, że konkurencja jest nie do zniesienia w Waszych sklepikach parafialnych, które funkcjonują jako sklepy Publimy i gdzie jedna drugą by zagryzła, bo tak się nienawidzicie, a winą obarczacie Dyrekcję?
To prawda, podpieprzają się nawzajem, piszą anonimy. Dno i metr mułu kogo w tej firmie zatrudniają.
Dziękuję Pani za ciekawy komentarz.To czysta przyjemność gościć Panią w naszym sklepie, jednocześnie cieszę się,że klient dostrzega ciężką pracę i poświęcenie personelu.Mam nadzieję,że miła atmosfera i życzliwość będzie owocować.Zapraszamy.
Pozostawię wpis "dzisiejszej klientki" z zachwytami i odpowiedź "kierownika" bez komentarza.
Od dawna nie widziałem czegoś tak żałosnego.
zwolnijcie sie nikt was na sile tam nie trzyma na wasze miejsce czeka 20 chetnych :)