Tak 20 chętnych .... To już nie te czasy i straszyć czymś takim to możesz dzieci na ulicy.
Kiedyś do tej firmy było się ciężko dostać to fakt, ale dziś sami nie ukrywają, że mają problem z zatrudnieniem. Dlaczego? długo można pisać, ale sami sobie na taką reputację zasłużyli.
Żeby nie być gołosłownym to proszę popatrzeć nawet na olx, że ciągle leci ogłoszenie, że szukają pracowników i w urzędzie pracy też był nabór. Chętnych jakoś nie ma.
10:03. Twój problem i to chyba niejeden. Widocznie jesteś osobą, która uważa się za uprawnioną tylko do krytykowania innych i stawiania siebie w roli pokrzywdzonej, której wszystko się należy, bez względu na to czy sama jest w porządku. Ja mam inną mentalność. Jeśli kto zasługuje na pochwałę, to chwalę z wielką radością. Wiem, że takie zachowanie nie jest popularne w tym mieście, gdzie nie widzi się swojego pod nosem, za to widzi się to, co u innych pod lasem. Spróbuj w życiu zauważyć fakt, że istnieją wokół nas dobrzy, normalni, uczciwie pracujący i żyjący ludzie i staraj się nie oceniać wszystkich przez pryzmat własnej osoby. Wszystkiego dobrego Ci życzę.
Patrząc obiektywnie i bez emocji to zwykła ustawka, która niestety razi w oczy. "dzisiejsza klientka" pisze o godzinie 19.22 same superlatywy, a zupełnie przypadkiem późnym wieczorem zupełnie nieznany jej "kierownik" tego sklepu wchodzi na forum i patrzy "ojej jak tu miło o mnie i załodze piszą; no cóż muszę odpowiedzieć".
Przepraszam, ale dla mnie to zwykła ustawka niskich lotów towarzystwa wzajemnej adoracji.
12:44. Znowu ten sam przypadek, co z godz. 10:03. Nie pomyślałeś o tym, że każdy ma prawo czytać wpisy na tym Forum i odpisywać, jeśli coś właśnie jego dotyczy lub w sprawie, która go interesuje. Nie wiem, kto jest Kierownikiem tego sklepu, a na pewno nie jest to jakaś moja rodzina, bo mieszkam tu od niedawna i nie mam tu krewnych. Mam skalę porównawczą, bo poruszam się po Ostrowcu, co chyba nie jest zabronione i dlatego pochwaliłam właśnie ten sklep i będę to robić dalej. To nie jest zamknięta twierdza, każdy może iść, sprawdzić i ocenić czy mam rację. Wysoko cenię i szanuję ludzi rzetelnie wykonujących swoją pracę. Napisz Marku, gdzie pracujesz, co robisz, a bardzo chętnie pójdę zobaczyć, czy Twoja praca też zasługuje na pochwałę. Jeśli tak, natychmiast napiszę o tym na Forum, jeśli nie, to może przemilczę, ale na pewno nie będę krytykować. Tak już mam i nic na to nie poradzę. Czekam na jakiś kontakt. Pozdrawiam.
A w hurtowni w ostrowcu coraz to gorzej pracownicy szykują bunt.... Brak szacunku dla pracownik a oto jest przyczyna.
Pani dzisiejsza klienta z 13:01 może jakieś skecze dla Bałtowskiego Parku Rozrywki pisze
Bunt załogi?! No tego jeszcze nie było. To tylko przedstawia czarny obraz rzeczywistości z którą na co dzień mają ludzie w firmach. Cóż od siebie dodam, że słuszna decyzja z tym buntem i życzę powodzenia. Może coś zrozumieją choć nie do końca w to wierzę.
czy to prawda że jest zapotrzebowanie na pracowników z Ukrainy
Co się dziwić skoro w niedziele nie handlowe hurtownia pracuje od 18 do 5 rano pomimo zakazu handlu
Serio tak pracuje? No proszę jeśli tak to już nic mnie nie zdziwi.
A miało być tak pięknie z nową właścicielką.Przesunięcia,likwidację,nagany.Właściciele obudźcie się i pogońcie dyrektorów,którzy chronią swoje 4 litery i załatwiają osobiste porachunki kosztem firmy i przypodobaniu się swoim kochankom.
Szczegölnie jeden ognisty "rumak"za namową chudego patyczaka niszczy innych A tym samym firmę.
A kto ma kochanki i jak czesto stuka?
Cała firma wie ,ktöry z dyrektoröw i z ktörä kierowniczką aTy nie?
Podobno też cała firma wie, kto jest donosicielem i pisze paszkwile na forum. Módl się żeby dyrekcja też się nie dowiedziała.
Nie strasz,nie strasz,bo się zesra....Jeśli ktoś pisze fakty,nie ma się czego bać A dyrektor podstawia świnie i rzekomych świadków ludziom niewygodnym dla niego.