To prawda bo niepotrzebnie mieszają załogą za czyjeś błędy ,a na dodatek nikt nie chce słuchać pracownika .
I co z tego że piszecie prawdę dyrektor nr. 2 ma to w du... e. Jesli masz swoje zdanie i pracujesz uczciwie to za drzwi matoł zaślepiony dalej jest ok złodziej też dostaje kolejne szanse ale nie uczciwy żal........ Szkoda gadać. Niech robią co chcą tylko jak długo taki cyrk będzie trwał już nie mam siły
Ja mam swoje zdanie i chyba większość też bo jeśli będą mieszać załogę to już mnie nie ma .Do widzenia .Nikt nie będzie przeganiał ludzi jak psów.Może dyrektor mieć to w d....e ,ale będzie obsady szukał i nie wiem czy kogoś nabierze na swoje obiecanki.
Na slonku afera ktoś coś?????
Kto. sobie pozwoli na takie traktowanie ze strony kierownictwa i dyrektora? Jeszcze będzie gorzej .Następne osoby zaproponują wypowiedzenia to tylko chwila .Nikt nie będzie nas tak traktował za naszą ciężką pracę . Ja proponuję dyrektorowi włożyć fartuch i niech stanie tylko na jednej zmianie to już jutro go nie ma .My nie jesteśmy robotami ,których posądza się o to, że zjadamy ubytki ,które są nasze .Nie pogodzimy się nigdy ,żeby nas tak ktoś traktował .Wstyd dla właścicielki .
A o których kierownikach mowa bo tych najgorszych już dyrektor pozwalał została sama jego śmietanka. Widzę że śmietanka nie daje rady więc coś jest nie tak
Ogolnie wiekszosci nie chce sie juz w tej firmie pracowac niektorzy juz odeszli i zmienili a inni sie szykuja pełna parą
Świat nie kręci się wokół publimy wiec pora na zmiany do dzieła
Dostanie odpowiednie wynagrodzenie
wyzyskują ludzi ...nic więcej pozbywaj się niewygodnych dla siebie
Niedługo ludzie będą pracować za miskę zupy
szkoda mówić co się dzieje w tej firmie.Nie maja pojęcia o życiu .
Kamer 100 każdy podejrzany o złodziejstwo. Już niedługo trzeba będzie się rozbierać z ciuchów przed wyjściem ,żeby cię skontrolować .WSTYD bo nikt tej presji nie jest w stanie wytrzymać i nie dziwcie się pracodawcy ,że ludzie wam dziękują za pracę ,albo chodzą na zwolnienia .
sami powinni stanąć za kasą i sprzedawać mięso,ciekawe jak długo by popracowali.rzucą bona na święta i sie ciesz bo dostałeś tylko c o za to kupić
Oj tam,oj tam za 100 można się opić i nie trzeźwieć do Nowego Roku.Pracownik dostanie 100,a dyrektor 500 i do tego pensja jak za granicą .Można nic nie robić i zarobić? Można .
Ha HA HA bona śmiech na sali jeszcze zrobic zakupy u nich a na koniec tych zakupow przetrzepią wam torby i Was za te 100 zl To jakas paranoja gdzie wy pracujecie ludzie !!!!
Jeśli ktoś rzuca podejrzenia ,że wszyscy jesteśmy złodziejami i nas zatrudniono to chyba sam jest złodziejem,ale może w innym sensie .Tyle kamer i jeszcze trzepać pracownikom torby?Najlepiej wchodzić przed pracą na wagę i po zakończeniu też to byłoby szybciej .Nowa pracodawczyni nie ośmieszaj się bo przyjdzie Ci już wkrótce stanąć za ladą .Ludzie przeglądają na oczy bo pracy coraz więcej ,ale opinia zostaje .Młodzi odchodzą na zwolnienia bo się przepracowali ,a ci starsi pracownicy to zdrowi jak konie na wybiegu i będą pracować ,aż do śmierci .