Gdzie jest PIH. Ale po co kontrolować takie firmy bogaczy lepiej jest zgnębić małe słabe firmy. Kiedyś w kolejce po wędliny usłyszałem żeby nie kupować tych wyrobów bo tam się nic nie marnuje a wędliny spleśniałe wędliny sa myte. Czy to prawda?
Co wy ludzie piszecie za bzdury. Jakie myte wędliny.Jeśli jest ktoś zły na Lichotów to niech nie oczernia sklepów i pracowników.Zobaczcie jakie stoją kolejki to po te myte wędliny ?Wstyd ,że ktoś tak pisze .Zastanówcie się bo to nie wypada jeśli jest ktoś przy zdrowych zmysłach .
Ale jaja to tam takie cyrki się dzieją .Szok
Pracy coraz więcej wymogi coraz większe tylko szkoda że tego nie widać w pensji.Wynagrodzenie z miesiąca na miesiąc jest coraz to mniejsze .Nasze pieniądze są ale idą do czyjeś kieszeni
Myte odświeżane co wy mówicie cyrki to malo powiedziane to tylko telewizji tam brakuje ha ha
Do jakiej smierci człowieku jak tam się tak dzieje to szybko sfiksujesz i psychiatryk spiepszac czym prędzej
A jak tam przedstawia się sprawą romansów w pracy są czy ich okres się skończył bo nie dawno było o nich głośno Az dziw że kierownictwo toleruje takie rzeczy wśród pracowników Takie rzeczy w takiej firmie
Następna afera na Ogrodach?Pani koordynator oczywiście taką ma dostać posadę już pokazała pazury rzuciła fartuch i wyszła .Samowolka ciekawe jakie poniesie konsekwencje.Zobaczymy .Może wszyscy tak będziemy robić jeśli ona może .
A można prosić dokładniej o opis zdarzenia?
Swoją drogą wzorcowy i bardzo ciekawy przypadek szybkiej kariery w tej firmie. Proszę mi wytłumaczyć jak po trzech miesiącach pracy można tak szybko awansować nie mając żadnych ku temu kompetencji?
Moim zdaniem jest to bardzo niezgodna osoba i myślę, że na pewno przyłożyła rękę do odejścia ostatniej z koleżanek ze stoiska, która miała wszelkie kompetencje, żeby postawić to wszystko na nogi. I co ciekawe nikt nie próbował nawet jej zapytać czemu odchodzi. Dziwię się temu, że firma daje odejść komuś takiemu, a otwiera drogę do kariery zupełnie nieodpowiednim osobom.
Ta osoba to mało ,że jest niezgodna ,ale wredna .Na Pułankach też mieli jej dość . Jeśli szef nie otworzy oczu to dzięki tej wrednej babie pozbędzie się pracowników .Ona powinna pracować w prosektorium ,a nie z żywymi ludźmi .
Dla mnie była zawsze miła i pomocna. Stoisko z tą panią znów zabłysło czystością i rewelacyjną obsługą. Nie wieszacie na tej pani brudów . Myślę że najgorsze słowa padły że strony załogi która przyzwyczaiła się do swoich upodobań
Pracowałam z tą panią na pułankach i nikt jej nic nie zarzuca. Człowieku jak nie wiesz jak było to nie PIERDOL. Jest wymagająca to fakt. Ale od siebie też wiele wymagała.
Co za słownictwo. Chyba nerwy Ci puściły.
Co ty człowieku wiesz o kompetencjach kogokolwiek. Z tego co ja wiem nie było mowy o żadnym awansie nikogo z Ogrodów. Słyszałem o konflikcie między kierownictwem i nic poza tym. Załoga się podzieliła. Teraz jest nowy kierownik bo tamta kierowniczka przeszła na Słonko.
Romanse są i to jakie prawdziwy Burdel na kołach dziwne ze jeszcze tego nie widzieli na kamerach czas przejrzeć a na Ogrodach tak aż huczy taka samowolka co to się wyprawia w tej firmie Rany Boskie
Firma stawia na miłość a niedba o wydajność pracy
Może udają że niewiedza i przymykaja oko a .tu rozwód za rozwodem aż huczy na Ostrowcu