Masz rację. Od lat w koło tylko plotki o romansach, kto z kim i w jakiej pozycji. Dziwne, tacy wszyscy zapracowani po kokardy, a ze szczegółami wiedzą, co się dzieje w każdym sklepie i relacjonują na forum. Pogonić towarzystwo do pracy, a jak nie pasuje, to przecież można się zwolnić. Łańcuchami tam chyba nie trzymają nikogo? Wyraźny brak dyscypliny i rozliczania z konkretnych zadań. Co robi kierownictwo, że na to pozwala?
Najgorsze są głupie komentarze jak powyżej ludzi, którzy tam nie pracują i nie wiedzą o co chodzi. Po to jest forum, żeby pracownicy i ludzie związani z tematem mogli wymieniać poglądy i rozmawiać o problemach, które właśnie ich dotyczą. A tu wpada jeden z drugim i pisze komentarze z czterech liter wyrwane.
A kto ma się podpisać ? przecież forum jest po to ,aby sobie wymieniać poglądy i opinie tylko zgodne z zasadami ,a ty gościu to chyba nie znasz tych zasad.Może cię coś uraziło ,albo to ty jesteś jakimś problemem.Może ktoś nie chce się podpisać to nie musi ,albo nie chce powiedzieć tego co go boli komuś prosto w twarz to nie znaczy że jest tchórzem tylko ma kulturę osobistą . Czasem lepiej napisać niż walnąć komuś w ryj.
Po to jest forum, żeby rozpowszechniać ploty z firmy na całe miasto, tak to rozumiesz? Ciekawe podejście do roli forum w społeczeństwie. Do roboty plotkary, a nie obrabiać tyłki innym współpracownikom, a jeśli któraś dama czuje się niespełnioną "dziennikarką", to oprócz nauki języka polskiego powinna się za każdym razem imiennie podpisywać i cieszyć sławą. Rola bezimiennego kreta nigdy nie zasługiwała na szacunek w żadnym środowisku, a raczej na pogardę i kpinę.
Ktoś się boi, żeby brudy nie wyszły poza zakład pracy. Bardzo dobrze,, że jest forum, człowiek dowie się, co się dzieje, gdzie nie płacą itp.
Mój związek z tą firmą ogranicza się jedynie do tego, że czasem jestem klientem i też można by wiele pisać na temat pracy personelu niektórych sklepów, ale cóż się dziwić, jeśli w tej firmie trwa bezustanny magiel plotkarski i nie ma czasu skupić się na tym, za co płacą. Chyba nikt tam nie pracuje w ramach wolontariatu? Macie ochotę czytać na forum jak oceniają Was klienci? Wrócimy do tematu po Nowym Roku.
u mnie nie ma sklepów tej sieci. Może dlatego że mieszkam w ciemnej d.pie gdzie nawet Lewiatana nie ma,ani Tesco,ani Auchana. To jednak Ostrowiec może zabłysnąć ilością sklepów i marek
Romanse w tych zakładach to codzienność ,dziwne ze kamery wszystko widzą oprócz tego co istotne i co ma wpływ na jakość pracy.
Mnie romanse nie obchodzą to sprawa drugorzędna ,ale chcę pracować normalnie bo mam szacunek do Publimy . Ludzie ogarnijcie się bo to co się widzi i słyszy to szok.Lichoty nie są złymi ludźmi tylko kierownicy nieudolni ich psują. Ja jako pracownik bardzo cenię pracodawców ,ale nie nową szefową bo mi się nie podoba w zarządzaniu . Nie ma jak stare szefostwo.Panie Grzegorzu wróć do nas bo CIĘ brakuje jako szefa całej naszej żeńskiej społeczności.
Zapamiętaj Judaszu ,że dobrym i pracowitym pracownikom nikt d,,,y nie obrabia tylko takim kapusiom i donosicielom jak ty.Bo cię to zabolało co?Każdy pracuje jak umie i go stać ,ale są tacy co myślą że jak sprawuje jakieś stanowisko to złapała Pana Boga za nogi i pomiata innymi.Rola tajemniczego kapusia też nie zasługuje na szacunek wśród pracowników.Radzę zająć się pracą ,a nie donosicielstwem za to ci płacą ?.Donosiciele i kapusie więcej zarabiają i nie muszą żył wypruwać .Wstyd ty nikogo do pracy nie zmusisz bo nie jesteś pracodawcą .
O co chodzi w Twoim bełkocie? Kogo oni w tej firmie zatrudniają?
Tych co dobrze pracują to jest mało, ale takich ,którym nie chce się pracować to wyczuli że można kablować i to samo zarobi,albo więcej.Oj zabolało uderzono w czuły punkt.Powiedzenie ,,uderz w stół ,a nożyce się otworzą,,Czyli masz gościu coś na sumieniu.Tego jestem już całkowicie pewien. Może nawet się domyślam kim jesteś .
Masz jakieś urojenia chora osobo? Pisz, co chcesz i rób we własne gniazdo. W końcu ktoś z dyrekcji poprosi policję o ustalenie danych tych donosicieli i będziecie mieć problem, bo takie sprawy załatwia się w cztery oczy. Tylko, że trzeba nie być tchórzem tak, jak ty inni żałośni/żałosne zapracowane. Śmiech na sali. Powinni was ustalić i wywalić z firmy.
Razem z tobą ,ale ja nie podaję danych ,więc odczep się ,a jeśli czuje się ktoś winien to proszę . Do pracodawców nic nie mam więc o co ci chodzi?
Ludzie o czym wy piszecie czytając te wpisy mogę wyciągnąć wniosek ,że jedna i druga osoba coś się nie lubią i chyba trafiła kosa na kamień.Zwracam się do gościa z 23;26 że nikt takimi bzdurami o jakich piszesz ,a tym bardziej policja nie będzie się zajmować bo to śmiech i sama się pogrążyłaś bo wtedy każdy się dowie kim jesteś. To śmiech . Jestem bezstronna ,ale widać i czuć ,że coś cię ubodło bo bardzo się denerwujesz.Dlaczego nikt więcej się nie odgraża ? prosta odpowiedź .Idzie Nowy Rok dajcie spokój i moja dobra rada to ; dobra współpraca ,nie stosować mobbingu ,nie poniżać nikogo w pracy ,ni donosić fałszywie ,zająć się obowiązkami i będzie wtedy dobrze bez zgrzytów .Tego życzę WAM WSZYSTKIM I PRACODAWCOM .
najlepsza kierowniczka i czlowiekiem jest ania z ilzeckiej 60 wiem jak to wszyscy przezywali jak awansowala do biura ale nie chcielismy zeby odeszla ale nikt nie chcial stac jej na
drodze do kariery wiec nie mowcie ze cala firma jest chora bo sa wniej
ludzie wspaniali anie karierowicze kierowniczce z ilzeckiej zycze szczesliwego nowego roku
badz zawsze soba bo na szacunek trzeba zasluzyc a nie wystarczy byc kierownikiem
koczamy cie wszyscy i chce zlozyc najlwpsze zyczenia dyrektorowi jackowi sobczykowi u ktorego kultura jest na wysokim poziomie godym dyrektora i dziekuje w imieniu wszystkich pracownikow z ilzeckiej za pamiec i zyczenia na kazda okazje z klasa sie czlowiek rodzi bez wzgledu na stanowisko dziekujemy za wszystko