Chodzi wam o panią z mięsa na Ogrodach. Pogoniła towarzystwo do roboty i pokazała że można coś zrobić. Do roboty a nie obrabiać komuś dupę .U nas jest wymagająca kierowniczka i każdy wie co ma robić. A tam stare pizdy pierdolą o tej pani głupoty bo nie ma właściwego kierownictwa
Tak pogoniła,że jä pogonili i nie pomogła protekcja kierowniczki i dyra.
A skąd takie info. Jeśli coś wiesz z pewnego źródła to dawaj. Lubię wiedzieć co się dzieje
Zazdrościsz że ty nie masz nigdzie takiego polotu .
Oby,bo wykończyć nas psychicznie on,nie właściciele.
Szefowa liczy się z dyrektorem i słucha we wszystkim.
Pani Leokadio może najwyższy czas się ujawnić i przestać wypisywać i zająć się praca
Na ogrodach to moze nie wszystkie takie pizdy, jak to ktos brzydko powiedzial.
Najgorzej jak się ktoś podszywa pod kogoś innego i wypisuje pierdoły.Niech każdy pisze za siebie,albo wcale!!!!!!!
w imieniu pokrzywdzonych rodzin alkoholików, zwracam się z uprzejmą prośbą o zaprzestanie celebrowania picia alkoholu w Państwa zakładzie rozbioru drobiu w Ostrowcu Św. Jest to niedopuszczalne i karygodne.
"Kwestia dotycząca przebywania w zakładzie pracy po spożyciu alkoholu, a także spożywanie alkoholu w pracy uregulowane zostały w ustawie o wychowaniu w trzeźwości i przeciwdziałaniu alkoholizmowi. Zgodnie z jej art. 17, kierownik zakładu pracy lub osoba przez niego upoważniona ma obowiązek niedopuszczenia do pracy pracownika, jeżeli zachodzi uzasadnione podejrzenie, że stawił się on do pracy w stanie po spożyciu alkoholu albo spożywał alkohol w czasie pracy. Okoliczności stanowiące podstawę decyzji powinny być podane pracownikowi do wiadomości – choćby po to, aby umożliwić mu obronę w przypadku, gdyby zaprzeczał on twierdzeniom pracodawcy."
Ja pierdziele takie rzeczy to teraz w Publimie trzeba badać pracowników alkomatem ale to tylko rozbiór czy sklepy tez hi hi Chociaż podobno alkohol rozladowuje stres a stres zdrowiu szkodzi
Panie ,które odeszły z Publimy wyżywają sie na reszcie? Mam wymienić które ? Jak wam nie pasowało to wasza sprawa ,a HI ,HI to znamy co do niektórych .Wstyd bo zaraz was wymienię imiennie .
Odezwał się alkoholik ,albo na odwyku .Współczujemy Ci Kolego ,Koleżanko że nie pijesz bo albo nie masz za co ,albo jesteś chora ,albo mąż lub żona leje cię w mordę i nie daje płakać. Wyrzuć wszystkie żale i przyjdź na Ogrody to Cię pocieszymy.Zapomnisz że masz męża ,rodzinę i przypomnimy Ci że jesteś PANIENKĄ NA WYDANIU.
O jakim Państwie ty gościu się wypowiadasz? Na pewno nie chodzi ci o panów Lichotów bo ich pocałuj z chusteczką w D...PĘ
Co to rodzynek BHP się wpierd.....ił?
Moi drodzy forumowicze powiem wam jedną rzecz że opluwacie Panów Lichotów ,ale ja nie powiem złego słowa na ich temat . Pomagają ludziom w trudnych sytuacjach i to cenę ponad wszystko.Osobiście ja też tego doświadczyłam .Nie mówcie głupot bo w czasach kiedy nikt nie miał pracy wszyscy błagaliście Lichotów ,aby dali wam pracę .Niejeden dzięki nim żyje do dzisiaj . Bo może by się powiesił lub skonał . Wstyd ,że macie takie zdanie na temat tych uczciwych i wypłacalnych pracodawców.Dzisiaj że czasy trochę się zmieniły to palma uderza niejednym w głowę .Ja osobiście gdyby szef poprosił mnie o to że nie wypłaci mijednej pensji bo chodzi o utrzymanie zakładu to bym zrezygnowała z wynagrodzenia dla dobra firmy .Nikt w takim przypadku nie umarł by z głodu ,ale liczy się postawa i dobro człowieka .Wy natomiast jesteście fałszywi ..W życiu mogą zdarzyć się różne sytuacje ,ale jest powiedzenie ,którego każdy powinien się trzymać .,,,,Przyjaciół poznaje się w biedzie ''' ,a Wy jesteście nie pracownicy tylko JUDASZE.Może przyjdzie taki czas że będziecie ponownie błagać tych PRACODAWCÓW o pracę.Zycie pisze różne scenariusze więc nie wyrzekaj się niczego i nie pal mostów bo przyjdzia ci kiedyś po nich wracać .