I ciągle mowa,ciesz się,że pracujesz
Gościu z 19;29 jaki strajk?To prywatna firma i jak komuś nie pasuje to do widzenia.Nikt nikogo nie trzyma .Trochę szacunku do pracodawcy bo przypomnijcie sobie lata 1995 jak błagaliście o pracę .Może nie jedni nie pamiętają ,ale większość pamięta .może kiedyś się to zmieni ,ale obecnie w Ostrowcu brak pracodawców ,którzy płacą za nic nie robienie .Niektórzy płacą śmieciowe ,albo nie rejestrują .Opamiętajcie się jak podejmujecie dyskusję bo nie znacie warunków innych pracodawców .
Wszyscy dają podobne zarobki,zero szacunku dla pracownika-polskiego murzyna
Dzięki łamaniu przepisów m. in. prawa pracy wielu "biznesmenów" dorobiło się szybciej, niż postępując zgodnie z prawem, a przede wszystkim uczciwie. I taki 22:45 śmie mówić; ciesz się, że pracujesz. Na szczęście nie u takich.
Fakt jest jeden.Masz możliwość,omijaj szerokim łukiem takich pracodawców.Młoda właścicielka była dla wielu nadzieją na poprawę.Zawiedli się i to bardzo.
Ja też odeszłam po miesiącu. Myślałam że młoda szefowa zrobi trochę porządku. Ale zawiodła na całego
W każdej firmie tutaj tak jest. Dziadostwo na każdym kroku.
a ja pije na szatni i wale konia nieraz i co?
To nie firma jest dziadowska ale kadra kierownicza!Te stare wygi zdobyli zaufanie szefa i jadą na "opinii" niby zaufanego pracownika. Mobbing i ubliżanie pracownikom z tego co czytam jest regułą i bardzo popularne.
Na dwie zmiany to normalka 2 x 8. O co biega?
Kliki jak były tak sä,a Dyro swoje oblubienice ma dalej.Masz swoje zdanie,,przenoszą na inny sklep,bo pracownik samodzielnie nie ma prawa myśleć,tylko słuchać "mądrości"przełożonych,którzy kłamią w żywe oczy.
Lansowanie w mediach społecznościowych i podstawionych klientach to nowa moda w sklepie na pasażu.Śmiać się czy płakać.Współczuje panìm które w tym cyrku pracują.
Pani Leokadio.to że Pani żal dupe ściska,że już tam Pani nie pracuje to mało kogo obchodzi (oś.słoneczne)jak się czyta te Pani wpisy to się robi niedobrze.Ps.zlych ma Pani informatorów..
Ach i Jeszcze do tego całego duetu Pani Jadzia.....+ Pani Lodzia dwie gwiazdy Publimy.
Współczuć to to TYLKO wtedy kiedy tam stara załoga pracowała.SZOK.
Bałagan w sklepie na Sienkiewicza.Pojemniki porozwalane pod nogami klientów.Jedna z klientek na nich się przewróciła i złamała rękę.
Gdzie nadzór BHP i kierownictwo.?
Co w tej publikuje się robi ?rozbieranie kurczaków ?i co jeszcze ?potrzebuje pracy pilnie ,