A młoda ta kobita z rozbioru czy taka po 50?
A to wiem chyba o którą chodzi... Znam ją i w życiu nie powiedziałabym że ona taka jest. Wydaje się być miła ale widocznie to tylko pozory.
Jak ja pracowałam to było takie babsko co rządziło każdym. Każdemu wytykała błędy i wszędzie wsadzała swojego r..a.Wtedy naprawdę odchodziły wartościowe ludzie ,przeważnie o nią bo ile można było znosić wyzwiska i poniżenia.
Trza bylo strzelic z liscia po pracy i kopa w dupe
Chyba nie trafiła na swojego, bo już więcej by nie skakała
A może to tzw. SWOJA. W każdym zakładzie taki się znajdzie, jak nie podpierdalacz to złodziej!
Praca to tylko w SM Krzemionki kasa zadawalająca 8 godzin , soboty wolne , miód malina!.
Czytam to i nie dowierzam. 8 godzin pracy wg umowy, soboty wolne- to jest marzenie? Chyba raczej norma. Nikt nie zgłosił mobbingu tej baby nigdzie? Wyzwiska, poniżanie- na to jest paragraf przecież.
To babsko jeszcze pracuje na rozbiorze?Ja ją do dzisiaj jeszcze pamiętam,.Byłam nowa pracownica ,gdzie bym nie stanęła co bym nie robiła to jej nic nie pasowało.
Masz na myśli ta garbata z rozbioru drobiu .Też jestem ciekawa czy nadal pracuje i nadal wykańcza nerwowo ludzi
A aąaaa....ona pije?! No ma kobita gust.
Gdy wtedy tam pracowałam niewidzialam ją pod wpływem alkoholu ,a obecnie to niewiem
Ja jej nie znam, ale skoro ktoś napisał, że wina Tuska, no to wina Tuska
Weźcie się za kierownika,morda jak budyń. Dorobił się na krętactwa.