"Bo dziś wyjątkowo zarobiona jestem". Ludzie trzymajta mnie. Felka "zarobiona". Koniec świata bliski;))) Ona ma chyba ręce zajęte palcami i dlatego taka zarobiona?
Wreszcie jedziesz na leczenie. Życzę powrotu do zdrowia.
Internet powinni wyłączać takim debilom jak wy.
Ciemniak,pierdolnąłes wykład na temat ichtiologii i co?Lepiej się czujesz wyrzutku społeczny?
Twój język którym operujesz pokazuje że sam jesteś wyrzutkim osobistym.
Słuchajcie!!!!!Jedynym sposobem,żeby to nawiedzone monstrum zdechło smiercią naturalna na tym forum jest całkowite ignorowanie jej wpisów.Wątek bezpański kolejny jest w agonii,nikt tam nie pisze,a grafomania już jej się nudzi.Tak samo będzie z innymi wpisami tej ladacznicy,ignorować,nie pisać nic.Kiedyś to forum tętniło humorem,przekomarzaniem się na wesoło,były żarty,az miło było coś napisac i poczytać.Od kiedy ta żmija wbiła swoje jadowite ,plugawe zęby,forum jest pełne jadu,nienawiści,wyzwisk,nietolerancji.Nie dajmy się zindoktrynować jakiejś świetojebliwej dewotce,która w zaciszu domu ostrzy kły na ludzi nie popierających jej wypowiedzi albo mających inne zdanie.
Ty oskarżasz kogoś o jad? Szambo z twojego pustego łba już dawno wybiło.
gościu 23:25 pisząc cyt. "Słuchajcie!!!!!Jedynym sposobem,żeby to nawiedzone monstrum zdechło smiercią naturalna na tym forum jest całkowite ignorowanie jej wpisów."
świadczy, że jesteś bezsilny wobec inteligencji Felice, tak jak kiedy sb-eki wobec kościoła. Dlatego bestialsko zamordowali księdza Popiełuszkę. I co ? Wygrali ...?
Ja pie.......ę. Proponuję wyznaczenie terminu beatyfikacji wszystkich alkoholików, chorych psychicznie i sekciarzy aktywnych na tym forum. Felga i ciemniak szykujta się. To jest dopiero farsa na skalę światową.
Ciągle powtarzasz, że pier.... A tymczasem to ciebie pier....
Znasz to z autopsji, bo wszyscy leją na ciebie na tym forum od lat, psychicznie chory alkoholiku, ciemnoto- ciemniaku?
Ujadanie za michę zupy, to wasza specjalność, twoja ciemnoto i równie ciemnej Felgi.
Jakim trzeba być zakompleksionym człowiekiem by pisać takie rzeczy 23:25 ? Aż takie problemy masz ze sobą ?
Jak nie daje rady siła intelektu to zwykle używana jest siła inwektyw. Pozdrawiam Felice.
Cały czas mówisz o was oboje? Wiemy, wiemy znamy tu was doskonale.Intelekt, to ostatnia rzecz, którą można wam oboje zarzucić;)))