A teraz , gdy Felice podzieliła sie z ludzmi traumatycznym wydarzeniem z przeszłosci, ludzie nagle zaczynają jej współczuć. Tak to bywa, ale cóz...Wiekszośc to jak te chorągiewki na wietrze.
Ona nie takie fantasmagorie tu wypisywała, że nie robią już na nikim wrażenia. Każdy ma jakiś bagaż doświadczeń w swoim życiu. Jakoś nie widać w jej wypowiedziach empatii, to o co chodzi? Wszystko tłumaczy wolą Boga, to widocznie nie była to dla niej wielka trauma. Z resztą o kim my tu rozmawiamy? Tyle ciekawszych rzeczy dokoła. Aż dziwne, ze tacy bezwartościowi, złośliwi, paskudni ludzie budzą jakieś emocje. Pomijać milczeniem i robić swoje.
Gościu 12:17 cały czas strzelasz kulą w płot. Ty masz jakieś obsesje? Nie znam ani jednego ani drugiego.
Wiem, wiem oni oboje też się nie znają i w ogóle, to w Ostrowcu nikt nikogo nie zna, nie widzi, nic o nikim nie pisze i nie mówi. Rajska wyspa wypisz, wymaluj i po co ludzie jeżdżą na Bali czy inne Malediwy, jak w Ostrowcu taki raj na ziemi?
"Na wyspie Bali w balii się je......." Tak mi się wierszyk skojarzył;))))
Z takim poziomem umysłu to ty możesz aplikować do SM Krzemionki.
Jesteś chory psychicznie 12:44 ? Tak to wygląda.
Napiszę to kolejny raz. Jeśli się wypowiadasz 12:28 rób to we własnym imieniu a nie innych. No chyba, że Ty czujesz się że jesteś "nikim"
Napiszę to kolejny raz. Umiesz czytać ze zrozumieniem?Przeczytaj 3 razy albo może więcej. W końcu musi dotrzeć. To niemożliwe, żeby ludzie byli tak tępi, jak ty.
Patrzcie jak dwie osoby (Fela i ciemniak), potrafili skłócić ludzi na forum.
Ty się też już zamknij i nie odświeżaj tego debilnego wątku założonego przez amebę intelektualną.
Nie, tylko nie lubię, jak ktoś innym pisze, żeby z nimi nie rozmawiać, a sam zakłada watki, aby dyskutować o tych pokemonach i z nimi. To musi być jakaś zboczona osoba, albo niespełna rozumu.
W samo sedno 15:37. Ten koleś do normalnych raczej się nie zalicza. Udowadnia to codziennie zakładając kolejne wątki i pisząc w tych, które już istnieją.
Raczej Ty masz problem ze zrozumieniem tego, co piszą do Ciebie inni. Nie wypowiadaj się za wszystkich. To, że Ty nie chcesz widzieć tu Felice, nie znaczy, że każdy tak ma. Masz olbrzymią fobię na jej punkcie, ciekawe dlaczego.
Tak czytam i myślę że feldze pomyliły się lejce:(
wychowuje troje dzieci, no przykre ze czwarte miało pecha, ale ma tyle czasu , bo przeciez nie pracuje, a udziela sie tu nagminnie. Jeśli by dziecią co poswieciła ten czas co tu debilnie pisze, było by naprawdę odpowiednie. Rodzic po to , by dostawać kasę ? Czy to jest jakies podejscie?
Tak, debilne
mówi , ze ksiadz po koledzie był u jej matki , a ona tam raz na pół roku?
No cóz, chyba wie o niej wiecej
przestancie ja karmić
to zniknie
cos poczytała, pyskata
i nic tak naprawde nie wie
inteligentna na poziom remizy
jak i ciemniak