pytanie od rzeczy, mnie 4 a teraz jest 40 widzisz różnicę w ilości otrzymanych toksyn ?
Teodycea. Grasz na emocjach i ludzkiej tragedii aby uderzyć w swoją oponentkę na forum. Denny wątek, nieświadomego człowieka. Bez odpowiedzi - dalsza dyskusja nie ma sensu.
Zgadzam się z Zwinnisławą. Jak widać ludzie są podli.
Tam gdzie brakuje argumentów ona siedzi cicho. Ot taka bohaterka.
Ma ci opowiwiadac bo ty codziennie zakładasz wątki na jej temat marny bohaterze bo ty tak sobie życzysz?
Dajcie spokój Feldze.Leczy kacora po wczorajszym.Tak zapiła,że dzieci z mezem po osiedlu chodza i proszą o ogórki w słoikach,bo w domu już ze wszystkich wode wypiła.Fela,pić to trza umić.
może była obrać księdzu ziemniaki, wino mszalne coraz mocniejsze eh
Ciemniak,kiedy Fela napisała,że ma spotkanie klasowe,zadałem sobie trudu i dowiedziałem się,w którym lokalu to się odbywa.Nie,nie siedziałem za kotarą lecz bardzo blisko uczestników tego spotkania,w którym Felice brała udział.Teraz wiem,kim jest ta kobieta,i o dziwo wcześniej spotykałem ja często na ulicy.Ona mieszka przy tej samej ulicy co ja.Więcej nie napisze,bo maniaków,którzy by się na niej wozili w realu nie brakuje.
Hahahahahahahahahahahs....... ha.:))
Zwinnisławo nie chodz mi o to ,zeby uderzyc w moją oponentkę. Chodzi mi o to, zeby mi odpowiedziała. Przyjęłam do wiadomości odpowiedz Ciemniaka. Teraz czekam na Felice. Nie gram na emocjach i ludzkiej tragedii, bo takich tragedii jest coraz wiecej. Chcę tylko przeczytac co Felicja ma do powiedzenia na ten temat. I jak by mówiła , gdyby chodziło o jej dziecko. Zresztą ty tez jestes dobra-Twojego zdania tez jestem ciekawa.
I nauczcie się odpowiadac na pytania. Na konkretne pytania. W pierwszym poscie jest tych pytan 3 lub 4.
Chodzi ci o osobiste doświadczenie utraty naszego dziecka ponad dwa lata temu?
Chcesz świadectwo mojej wiary?