Dostaliście już rachunki za prąd po nowemu? Pierwszy ponad 300, dwa kolejne niecałe 200. A jak u Was?
To samo. 347, następne po 178. Kieszonkowcy dobrej zmiany atakują.
Przecież jest zgoda na to znacznej części narodu.
U mnie też gaz zdrożał, ale po cichu. Jak obniżali cenę, to zwiększyli koperty, tyle było samopochwał.
A jakie tu porównywanie w każdym gospodarstwie domowym inaczej ja wymieniłem lodówkę i pralkę i widzę znaczne różnice w zużyciu
Nikt nie daje rachunków z zeszłego roku dla porównania?
Ja zarówno za prąd, wodę, gaz i śmieci place więcej niż poprzedniego roku. No cóż. Najwyżej dodrukują pieniądz.
chciałbym aby obecny rząd w końcu zajął się gospodarką wodną oraz energetyczną i w nie inwestował pieniądze Polaków, a roztrwaniaj pieniądze po "swoich" partyjniakach.
Obraz obecnego rządu w sprawie gospodarki wodnej:
"Na podstawie informacji ministra odpowiedzialnego za gospodarkę wodną dla Sejmu w którym okazało się że ilość polskich rzek w dobrym stanie z 90% zmalała do 99,4%, a program renaturyzacji rzek nie został wdrożony i raczej nie będzie wdrożony bo to jest za trudne przedsięwzięcie,"
a ile więcej zużyłeś kWh ? nie spojrzałeś.O dziwo,bo ja mam mniejszy o średni z miesiąca 23 zł/rozliczenie pół roku/czyli23x6=138zł mniej
Zużywa tyle samo, a nawet mniej, bo sprzęty mam bardziej energooszczędne niż wcześniej.
Mnie 2 lata temu da dziadowska firma z Kopernika odcięła prąd za NADPŁATĘ. Potem mogłem liczyć już tylko na prepaid.
Oczywiście nadpłata miała być wbita w licznik, ale wymiana wyniosła akurat wysokość nadpłaty
Miały być dopłaty ale nie będzie cudowny rząd wycofał się