Mam pytanie to ta nauczycielka jest prowodyrem zamieszania z tą rada w sensie że jest winna jej rozpadowi ? Bo tak to wygląda po tych Waszych wpisach ?Pisze to z czystej ciekawości
Tego to ja nie wiem, ale skoro jest też w radzie osiedla i radzie miasta to chyba zna się na przepisach i moim zdaniem powinna dawać przykład, cenne rady wskazówki osobą nie znającym się na prawie że to co teraz usilnie chcą robić jest po prostu nie legalne, nie zgodne z literą prawa. Bo fizycznie nie istnieją, tak jak to powiedziała w lokalnej tv pani przewodnicząca R. MIATSA
Nie wiadomo kto jest winien rady nie ma koniec kropka. Wybory uzupełniające tuż po świętach. Więc w obecnej chwili nie mogą działać społecznie pod szyldem rady osiedla. No chyba że prywatnie to już owszem ale nie pod radą
To reklamacje powinny być chyba kierowane do tego co zlecił projekt plakatu promującego wydarzenie a nie na tym forum i tym samym prowokowanie do rozpętania gównoburzy z dupy wziętej
22:46; nie bardzo rozumiem o jakie prowokowanie ci chodzi i co to za prostacki język. Wystarczy postepować w życiu etycznie, a wtedy nikt nie będzie miał tematu do dyskusji.