Pytania referendalne są prymitywne. Kto będzie rozbierał płot???? Dotyczą przeszłości, a powinny być pytaniami o przyszłość. Nie mam zamiaru brać w tym udziału.
To nie jest referendum tylko jakaś farsa. Żart z mądrych ludzi.
Nie. Tylko za nie zapłaciłem bez prawa głosu czy sobie ich życzę, czy też nie. Ty też zapłaciłeś.
Ale to chcesz referendum pomocnicze czy robić referendum właściwe?
Jak sobie to wyobrażasz, żeby głosować w takiej sprawie, jak organizowanie referendum?
No cóż. Może rząd jest ekspertem od referendum jak ekspertem od ochrony polskiego nieba. Innego wytłumaczenia nie ma.
Frajerzy ujadają w takt TVN i GW. Najlepiej to wypad do Berlina.
Te pytania ubliżają ludziom inteligentnym
Ci jeśli w referendum ludzie odpowiedzą ze nie chca muru
Pisiorki go rozbiorą?
Nie pytają o to ci ludzi interesuje o sprawy ważne dla kobie, dla młodych tylko jakieś odgrzewane kotlety albo cos czego nie ma
Bym ci powiedział, czyje faktycznie jest TVN i GW, czy w ogóle większość znaczących, prywatnych mediów na świcie. Określanie ich jako amerykańskie, francuskie czy niemieckie itd., to tak jak by pisać, że gnidy we włosach Amerykanina są amerykańskie, identyczne we włosach Francuza są francuskie, a we włosach Niemca niemieckie.
20:04 dla ciebie ważne jest przyzwolenie na nieograniczone zabijanie nienarodzonych dzieci. To jest sprawa sumienia każdego człowieka. Nie mam zamiaru dokładać się na nieograniczone zabijanie. Dla światłych i mądrych istnieje antykoncepcja. Dla puszczalskich nie ma darmo. Dla młodych praca bez podatku, kredyt na mieszkanie 2%, 800 na dziecko, wyprawka do szkoły. Który rząd bardziej dbał o młodych ?
https://businessinsider.com.pl/prawo/czego-nie-robic-w-referendum-a-co-jest-dozwolone-odpowiadamy-na-pytania/3tc7s83
To tutaj jest instrukcja co i jak.